Actualiteiten- en netwerkdag (Register Erkend Scheidingsadviseur®)

Startdata

Locatie
Startdatum
BegintijdEindtijd
Bezetting
 
Vianen
do 16 jan 2025
09:0016:30
Beschikbaar.

Overzicht

Speciaal voor leden van het Register Erkend Scheidingsadviseur® organiseren wij jaarlijks deze inspirerende lesdag gecombineerd met een nieuwjaarsborrel. Op interactieve wijze word je bijgepraat over de actualiteiten 24/25 omtrent wet- en regelgeving ten aanzien van het scheidingsproces door topdocenten Jacqueline van der Vorm & Berry van Zuidam, beiden RES lid. Daarnaast kun je tijdens  de borrel na afloop het nieuwe jaar inluiden met met jouw RES collega's.

Wil je alleen aansluiten bij de borrel? Laat het ons weten. Je bent van harte welkom!

Programma

Met onder andere de volgende onderwerpen: 

  • Prinsjesdag en Belastingplan 2025
  • Overige actualiteiten naar aanleiding van ontwikkelingen gedurende 2024

Na afloop zal er ruim gelegenheid zijn om bij te praten tijdens de RES nieuwjaarsborrel vanaf 16.30 uur.

Lesmateriaal

Tijdens de cursusdag zal gewerkt worden met diverse MC vragen, casuïstiek en een interactieve Socrative Quiz.

Tevens ontvang je als onderdeel van het lesmateriaal onze syllabus Erkend Scheidingsadviseur 2024 en onze syllabus Scheiden en Ondernemers 2024 ( t.w.v. € 250,- ).

Docenten

 

Drs. J. (Jacqueline) van der Vorm FFP MfN RES
Jacqueline van der Vorm is sinds 2018 een van de vaste docenten van De Scheidingsdeskundige. In 2005 is zij gestart als zelfstandig financieel planner waar zij zich specialiseerde in de financiële en fiscale advisering bij scheiding. Naast gecertificeerd financieel planner is zij tevens MfN mediator.

Vanwege haar eigen adviespraktijk kan zij al docent goed de vertaalslag maken van de theorie naar de praktijk. Zij vindt het belangirjk dat iedereen zich in haar lessen vrij voelt om vragen te stellen en wijzer en met een goed gevoel de les verlaat.

 

Berry van Zuidam RES
Berry van Zuidam verzorgt als docent van de Scheidingsdeskundige jaarlijks vele opleidingsdagen, masterclasses en workshops. Berry heeft daarnaast ook zijn eigen scheidingspraktijk en is gespecialiseerd in de financiële aspecten van het scheidingsproces. In 2011 heeft Berry de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner met succes afgerond. Berry staat ingeschreven in het Register Erkend Scheidingsadviseur (RES), de Federatie van Financieel Planners (FFP) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

PE Punten

 


Register Erkend Scheidingsadviseur®
6 punten

 

MfN
6 punten in categorie 2

 


SEH
6 punten in categorie B

 


RB
6 punten

Na deelname aan de cursus stellen wij jou als bewijs van deelname een certificaat ter beschikking. Het certificaat kun je gebruiken om op eigen verzoek PE punten voor ADR, NOAB, KNB, vFAS, NOVA of VMN aanvragen.

NOvA
Aan de hand van artikel 4.4 van de Verordening op de advocatuur kun je zelf beoordelen of een cursus voldoet aan de voorwaarden voor puntwaardigheid. De praktijk leert dat opleidingen van de Scheidingsdeskundige daaraan voldoen.

Kosten

De kosten voor deelname aan de Actualiteiten- en praktijkdagen 2024-2025 zijn all-in en bedragen € 395,- vrijgesteld van BTW.

Wil je alleen aansluiten bij de borrel? Dat kan kosteloos. Je kunt dit vermelden bij de inschrijving. 

Voor leden met een abonnement Praktijkondersteuning is deze bijeenkomst te volgen als onderdeel van het abonnement. 

© Copyright - De Scheidingsdeskundige