Over ons

De Scheidingsdeskundige is de partner van professionals die bij scheidingen betrokken zijn. Hierbij kan gedacht worden aan financiële dienstverleners, mediators, advocaten, belastingadviseurs, accountants, et cetera. De Scheidingsdeskundige is gespecialiseerd in het opleiden en ondersteunen bij de beroepspraktijk. Dat doen wij met een team van enthousiaste, betrokken en deskundige professionals. 

De Scheidingsdeskundige begeleidt zelf geen scheidingen. Wij hebben maar 1 doel; het in hun kracht zetten van professionals!

Door de combinatie van praktijkondersteuning en opleidingen kunnen wij de belofte van praktijkgericht onderwijs ook daadwerkelijk waarmaken. Bij nagenoeg alle opleidingen ontvang je als deelnemer documenten en andere bouwstenen die jou helpen in de beroepspraktijk. Loop je na het volgen van een opleiding aan tegen een praktijkvraag? Je kunt altijd contact met ons opnemen om over jouw vraag te sparren. Wij denken graag met je mee.

Benieuwd naar hoe onze relaties onze dienstverlening ervaren? Hier kun je diverse evaluaties bekijken.

De Scheidingsdeskundige hecht veel waarde aan kwaliteit. Om die reden zijn wij lid van het NRTO. Hiermee voldoen wij aan de gestelde kwaliteitseisen en onderschrijven wij de gedragscode van het NRTO.

 

De Scheidingsdeskundige is tevens aangesloten bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO). Hiermee voldoen wij aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Hierdoor kunnen wij onze opleidingen aanbieden vrij van BTW.

 

Wij verzorgen permanente educatie voor de volgende registers:

  • MfN – Mediatorsfederatie Nederland
  • RFEA – Register Financieel Echtscheidingsadviseurs
  • FFP – Federatie Financieel Planners
  • NVHP – Erkend Hypothecair Planner
  • SEH – Stichting erkend hypotheekadviseurs
  • NBA – Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants
  • RB – Register Belastingadviseurs

© Copyright - De Scheidingsdeskundige