Actualiteiten- en praktijkdagen 2024-2025

Startdata

Locatie
Startdatum
BegintijdEindtijd
Bezetting
 
Hoevelaken
ma 18 nov 2024
09:3016:30
Beschikbaar.
Hoevelaken
do 19 dec 2024
09:3016:30
Beschikbaar.

Overzicht

Als scheidingsprofessional weet je als geen ander dat de wet- en regelgeving die verband houdt met het scheidingsproces in beweging is. Daarnaast zijn er veel complexe vraagstukken waar wij in onze beroepspraktijk mee geconfronteerd worden.

Daarom organiseert de Scheidingsdeskundige jaarlijks een bijeenkomst waarbij alle actualiteiten omtrent het scheidingsproces behandeld zullen worden. Zo wordt je in één dag op interactieve wijze bijgepraat over alle relevante ontwikkelingen op het gebied van scheidingen.

Programma

Met onder andere de volgende onderwerpen: 

  • Prinsjesdag en Belastingplan 2025
  • Overige actualiteiten naar aanleiding van ontwikkelingen gedurende 2024

Lesmateriaal

Tijdens de cursusdag zal gewerkt worden met diverse MC vragen en casuïstiek.

Tevens ontvang je als onderdeel van het lesmateriaal onze syllabus Register Erkend Scheidingsadviseur en onze syllabus Scheiden en Ondernemers ( t.w.v. € 250,- ).

Docenten

Drs. J. (Jacqueline) van der Vorm – van Zoelen FFP RES
Jacqueline van de Vorm is sinds 2000 werkzaam in de financiële dienstverlening. Haar specialisme is financieel en fiscaal advies bij scheidingen, voor zowel particulieren als ondernemers. Zij is docent bij de Scheidingsdeskundige en daarnaast publiceert zij regelmatig columns en blogs over geldzaken. Altijd zeer enthousiast, betrokken en verantwoordelijk!

Berry van Zuidam RES
Berry van Zuidam verzorgt als docent van de Scheidingsdeskundige jaarlijks vele opleidingsdagen, masterclasses en workshops. Berry heeft daarnaast ook zijn eigen scheidingspraktijk en is gespecialiseerd in de financiële aspecten van het scheidingsproces. In 2011 heeft Berry de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner met succes afgerond. Berry staat ingeschreven in het Register Erkend Scheidingsadviseur (RES), de Federatie van Financieel Planners (FFP) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

PE Punten

 


Register Erkend Scheidingsadviseur®
6 punten

 

MfN
6 punten in categorie 2

 


SEH
6 punten in categorie B

 


RB
6 punten

Na deelname aan de cursus stellen wij jou als bewijs van deelname een certificaat ter beschikking. Het certificaat kun je gebruiken om op eigen verzoek PE punten voor ADR, NOAB, KNB, vFAS, NOVA of VMN aanvragen.

Kosten

De kosten voor deelname aan de Actualiteiten- en praktijkdagen 2024-2025 zijn all-in en bedragen € 395,- vrijgesteld van BTW.

Voor leden met een abonnement Praktijkondersteuning is deze bijeenkomst te volgen als onderdeel van het abonnement. 

© Copyright - De Scheidingsdeskundige