Scheidingsdeskundige Congres

Startdata

Locatie
Startdatum
BegintijdEindtijd
Bezetting
 
Utrecht
vr 21 jun 2024
10:0016:00
Beschikbaar.

Overzicht

Op vrijdag 21 juni 2024 vindt weer het jaarlijkse Het Scheidingsdeskundige Congres plaats. Wij kijken er enorm naar uit iedereen te zien en te spreken. Het belooft een mooie dag te worden waarbij we ons laten inspireren door interessante sprekers en er tevens voldoende tijd is om leuke gesprekken met collega’s te voeren en dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Het congres vindt sinds enkele jaren plaats en is initieel in het leven geroepen om alle leden die gebruikmaken van het abonnement Praktijkondersteuning bij elkaar te laten komen en met elkaar bij te praten en te netwerken. Vanwege het grote succes is het congres niet meer exclusief voor leden, maar willen we dit voor iedereen toegankelijk maken. Mogelijkheden voor netwerken en leggen van nieuwe contacten.

Locatie

Restaurant Zuiver is een prachtige horecalocatie gevestigd in een oude boerderij in het Utrechtse Leidsche Rijn. De locatie is uitstekend bereikbaar door de ligging aan de A2 en heeft grote (gratis) parkeerfaciliteiten.

Meer informatie: Vergaderlocatie in Utrecht - Restaurant Zuiver

Programma

vanaf 9.15 uur

Inloop met koffie en gebak

10.00 uur

Opening door Vanessa Vissers

10.10 uur

Presentatie door Wills Langedijk (LinkedIn)

Uit een onderzoek naar de huisdierenpopulatie in Nederland blijkt dat er in de helft van de huishoudens een dier loopt, vliegt of zwemt. Honden en katten vormen het grootste aandeel. Bij een scheiding zullen er dus ook afspraken gemaakt moeten worden over de dieren.

Voormalig Vfas advocaat-mediator, relatietherapeut én schrijfster van het boek “Wie krijgt Lassie” praat jou op geheel eigen wijze bij over de eerste hulp bij scheiding voor baasjes die uit elkaar gaan en hun huisdieren.

11.30 uur

Presentatie door Berry van Zuidam (LinkedIn)

De ontwikkeling van Artificial Intelligence (AI) en ChatGPT gaan razendsnel. Ook als scheidingsprofessional kun je al bijna niet meer om deze toepassingen heen. Berry neemt je op praktische wijze mee in deze wondere wereld en zet alle aandachtspunten maar óók kansen voor jou als scheidingsprofessional voor jou uiteen.

12.30 uur

Lunchbuffet

13.30 uur

Presentatie door Hanneke Moons (LinkedIn) en Jasper Horsthuis (LinkedIn)

Tijdens deze duo-presentatie gaan Hanneke Moons en Jasper Horsthuis met elkaar in gesprek. Wat zijn de belangrijkste relevante actualiteiten van 2024 tot nu toe? In welke uitspraken werden beslissingen genomen die van belang zijn voor de beroepspraktijk van de scheidingsprofessional?

14.30 uur

Borrel


Het is niet mogelijk om de presentaties online te volgen.

PE Punten

 


Register Erkend Scheidingsadviseur®
3 punten

 

MfN
3 punten in categorie 2

Kosten

De kosten voor deelname aan dit congres bedragen € 100,- (vrijgesteld van BTW).
Deze prijs is inclusief lunch en afsluitende borrel.

Praktijkondersteuning
Heb je een abonnement Praktijkondersteuning? Dan kun je kosteloos deelnemen aan dit congres als onderdeel van jouw abonnement.
Introducee meenemen? Dat kan! Wij vragen in dat geval een bijdrage van € 100,- vrijgesteld van BTW. Graag aangeven in de opmerkingen bij jouw eigen inschrijving. 

© Copyright - De Scheidingsdeskundige