Actualiteiten 2024-2025

Startdata

Locatie
Startdatum
BegintijdEindtijd
Bezetting
 
Digitaal klaslokaal
do 07 nov 2024
09:3013:00
Beschikbaar.
Digitaal klaslokaal
di 14 jan 2025
09:3013:00
Beschikbaar.

Overzicht

De Scheidingsdeskundige organiseert jaarlijks bijeenkomsten waarbij alle actualiteiten omtrent wet- en regelgeving ten aanzien van het scheidingsproces aan bod komen. Tijdens deze online bijeenkomst word je in één dagdeel bijgepraat over alle relevante ontwikkelingen voor 2025. 

Programma

Met onder andere de volgende onderwerpen: 

  • Prinsjesdag en Belastingplan 2025
  • Overige actualiteiten naar aanleiding van ontwikkelingen gedurende 2024

 

Lesmateriaal

Tijdens de cursusdag zal gewerkt worden met diverse MC vragen & casuïstiek. 

Tevens ontvang je als onderdeel van het lesmateriaal onze syllabus Register Erkend Scheidingsadviseur en onze syllabus Scheiden en Ondernemers ( t.w.v. € 250,- ).

Docenten

Drs. J. (Jacqueline) van der Vorm FFP MfN RES
Jacqueline van der Vorm is sinds 2018 een van de vaste docenten van De Scheidingsdeskundige. In 2005 is zij gestart als zelfstandig financieel planner waar zij zich specialiseerde in de financiële en fiscale advisering bij scheiding. Naast gecertificeerd financieel planner is zij tevens MfN mediator.

Vanwege haar eigen adviespraktijk kan zij al docent goed de vertaalslag maken van de theorie naar de praktijk. Zij vindt het belangirjk dat iedereen zich in haar lessen vrij voelt om vragen te stellen en wijzer en met een goed gevoel de les verlaat.

 

Berry van Zuidam RES
Berry van Zuidam verzorgt als docent van de Scheidingsdeskundige jaarlijks vele opleidingsdagen, masterclasses en workshops. Berry heeft daarnaast ook zijn eigen scheidingspraktijk en is gespecialiseerd in de financiële aspecten van het scheidingsproces. In 2011 heeft Berry de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner met succes afgerond. Berry staat ingeschreven in het Register Erkend Scheidingsadviseur (RES), de Federatie van Financieel Planners (FFP) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

PE Punten

 


Register Erkend Scheidingsadviseur®
3 punten

 

MfN
3 punten in categorie 2

 


SEH
3 punten in categorie B

 


RB
3 punten

                   

 


ADR
3 punten

Na deelname aan de cursus stellen wij jou als bewijs van deelname een certificaat ter beschikking. Het certificaat kun je gebruiken om op eigen verzoek PE punten voor ADR, NOAB, KNB of VMN aan te vragen.

NOvA
Aan de hand van artikel 4.4 van de Verordening op de advocatuur kun je zelf beoordelen of een cursus voldoet aan de voorwaarden voor puntwaardigheid. De praktijk leert dat opleidingen van de Scheidingsdeskundige daaraan voldoen.

Kosten

€ 250,- (vrijgesteld van BTW)

Voor leden met een abonnement Praktijkondersteuning is deze bijeenkomst te volgen als onderdeel van het abonnement. 

© Copyright - De Scheidingsdeskundige