Scheidingsdeskundige congres

Startdata
Locatie

Veenendaal

Startdatum

Vr 23 Jun 2023

BegintijdEindtijd

10:00

16:00

Bezetting

Beschikbaar

Overzicht

De jaarlijkse dag van de Scheidingsdeskundige zal in 2023 in de vorm van een minicongres worden gehouden. Een drietal bevlogen sprekers uit de scheidingspraktijk zal je meenemen in actuele onderwerpen rondom scheidingen. 

Binnenkort meer over het thema van deze dag.

 

Programma

Voorlopig programma:

  • 9.15- 10.00 uur inloop met koffie & gebak
  • 10.00 uur Opening: Jasper Horsthuis
  • 10.10 uur sprekers
  • 12.30 -13.30 uur lunchbuffet
  • 13.30 uur vervolg sprekers
  • 15.00 uur afronding plenaire deel
  • 15.00 - 16.00 uur borrel
  • 16.00 einde
Docenten

Drs. J.O. (Jasper) Horsthuis MFP
Jasper is eigenaar van de Scheidingsdeskundige. In 2011 behaalde Jasper zijn Master in Financial Planning (MFP) en in 2012 zijn Master in Verzekeringskunde (MSc) aan de Universiteit van Amsterdam. Jasper verzorgt diverse opleidingen zoals de opleiding Scheiden en de vermogensafwikkeling (verdieping). Onlangs is hij voor de 6e keer door de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners uitgeroepen tot docent van het jaar.

Drs. J. (Jacqueline) van der Vorm RFEA MfN FFP
Jacqueline van der Vorm studeerde fiscale economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en is sinds 2000 werkzaam in de financiele dienstverlening. Als geregistreerd financieel planner en geregistreerd familie mediator houdt zij zich in haar praktijk hoofdzakelijk bezig met de financiele en fiscale advisering bij echtscheiding voor zowel particulieren en ondernemers (voor beiden geregistreerd RFEA). Naast haar advieswerk is zij docent en schrijft zij regelmatig blogs en columns over geldzaken.

A. (Albert) Rozendal
Albert Rozendal is mede-oprichter van Split-Online en de Kennisbank Familierecht. Voorheen was Albert werkzaam in de accountancy en als financieel adviseur. Hij heeft vele jaren ervaring als begeleider van echtscheidingen. Al deze vakgebieden komen samen in de werkzaamheden die hij verricht binnen Split-Online. Zo is Albert onder meer verant­woordelijk voor de helpdesk, het verzorgen van demo’s en de ontwikkeling van het alimentatie­reken­programma op het gebied van functionaliteit en fiscaliteit.

Albert is tevens een ervaren docent op het gebied van alimen­tatierekenen. Hij geeft cursussen bij Split-Online en is als docent verbonden aan verschillende opleidings­insti­tuten. Als geen ander geeft hij op zijn geheel eigen wijze inzicht in de mogelijk­heden en onmogelijkheden van alimen­tatie­bere­keningen. 

Mr. T. (Tim) Hermans
Tim Hermans is sinds enkele jaren als specialist en gastdocent verbonden aan het kenniscentrum en opleidingsinstituut van de Scheidingsdeskundige. Tim heeft jarenlang gewerkt als advocaat-partner bij Stellingwerf, Van Beek & Drosten te Enschede, waar Tim zich voornamelijk bezighield met het personen- en familierecht. Hij was lid van vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Naast echtscheidingen behandelde hij zaken op het gebied van alimentatie, gezag en omgang, boedelverdeling, et cetera. Met ingang van 1 januari 2021 heeft Tim de overstap gemaakt naar de rechterlijke macht. Hij is thans werkzaam als rechter (in opleiding) bij de rechtbank Gelderland. Tim is in 2001 afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij studeerde daar rechten. Hij studeerde tevens aan de Katholieke Universiteit Leuven (België).

PE Punten

De cursus is door de MfN geaccrediteerd voor 6 punten in categorie 2

Kosten

Kosteloos voor leden Praktijk ondersteuning

© Copyright - De Scheidingsdeskundige