Kennisgroepstandpunten co-ouders en inkomensafhankelijke combinatiekorting

Geplaatst op 27 februari 2024

Het eens baanbrekende kennisgroepstandpunt over de 78 dagen-eis voor de inkomensafhankelijke combinatiekorting (hierna ‘IACK’) is vervallen. Dit heeft alles te maken met de aanpassing van art. 8.14a Wet IB 2001 per 1 januari 2024. Daarnaast werd een nieuw standpunt door de kennisgroep gepubliceerd inzake de IACK en bird nesting. Ontdek de praktijkimplicaties van deze veranderingen..

[lees verder…]

 

 

 

 


➡️ De Scheidingsdeskundige is een een kennis- en opleidingscentrum voor professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces. Wij hebben maar 1 doel: Het verbeteren van de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland!

🗞️ Wekelijks delen wij door ons geselecteerde relevante ontwikkelingen of verdieping. Wij vatten de essentie voor je samen en vertalen dit naar jouw praktijk. Ieder artikel bevat bronnen voor als je verder wilt lezen. Ook krijg je tips. Een artikel sluit af met een prikkelende stelling of vraag. Op die manier maken we het bijhouden van kennis efficiënt, inspirerend en praktijkgericht!

👍 Heb je een abonnement op Permanent Actueel of Praktijkondersteuning? Dan lees je dit artikel kosteloos via jouw persoonlijke leeromgeving.

💡 Nog geen abonnement? Ervaar nu zelf het gemak van Permanent Actueel met een gratis proefabonnement en blijf eenvoudig up-to-date over ontwikkelingen in de scheidingspraktijk: Lees het gehele artikel met een gratis proefabonnement!

 


Vind je dit artikel interessant voor jouw collega of netwerk?
Deel dit dan via onderstaande link:


© Copyright - De Scheidingsdeskundige