Het is weer tijd voor de belastingaangifte: vergeet de aftrekbare kosten van de scheiding niet!

Geplaatst op 26 maart 2024

 

Afbeelding bij vakartikel: Het is weer tijd voor de belastingaangifte: vergeet de aftrekbare kosten van de scheiding niet!Sinds 1 maart kan de belastingaangifte over 2023 worden ingediend. Voor cliënten die in 2023 zijn gescheiden zijn er bijzondere aandachtspunten, waaronder de kosten van scheidingsbegeleiding. Deze zijn in principe niet fiscaal aftrekbaar, tenzij ze verband houden met het verkrijgen van partneralimentatie. Hierdoor kunnen cliënten een belastingvoordeel realiseren!

[lees verder…]

 

 

 

 


➡️ De Scheidingsdeskundige is een een kennis- en opleidingscentrum voor professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces. Wij hebben maar 1 doel: Het verbeteren van de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland!

🗞️ Wekelijks delen wij door ons geselecteerde relevante ontwikkelingen of verdieping. Wij vatten de essentie voor je samen en vertalen dit naar jouw praktijk. Ieder artikel bevat bronnen voor als je verder wilt lezen. Ook krijg je tips. Een artikel sluit af met een prikkelende stelling of vraag. Op die manier maken we het bijhouden van kennis efficiënt, inspirerend en praktijkgericht!

👍 Heb je een abonnement op Permanent Actueel of Praktijkondersteuning? Dan lees je dit artikel kosteloos via jouw persoonlijke leeromgeving.

💡 Nog geen abonnement? Ervaar nu zelf het gemak van Permanent Actueel met een gratis proefabonnement en blijf eenvoudig up-to-date over ontwikkelingen in de scheidingspraktijk: Lees het gehele artikel met een gratis proefabonnement!

 


Vind je dit artikel interessant voor jouw collega of netwerk?
Deel dit dan via onderstaande link:


© Copyright - De Scheidingsdeskundige