Opleidingen

Overige opleidingen

  • Impact Opleiding & Training: Impact Opleiding & Training is opgericht door Rob Timmermans. Rob is ruim 25 jaar werkzaam in de financiële branche en heeft de laatste tien jaar voor verschillende opleidingsinstituten opleidingen en trainingen verzorgd. Bij Impact Opleiding & Training kunt u verschillende opleidingen volgen op het gebied van (financiële) dienstverlening. Naast de verschillende financiële opleidingen biedt Impact Opleidingen, in samenwerking met de ScheidingsDeskundige Opleidingen, de mogelijkheid voor de Permanente Educatie voor de SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur). De dienstverlening van Impact biedt u als professional ook de mogelijkheid om Permant Actueel te blijven. U blijft hierdoor op de hoogte van de relevante ontwikkelingen voor uw beroepspraktijk. Aanvullend is er nog een mogelijkheid om gebruik te maken van een uitgebreide (PE) Wft examen-oefenbank met oefenvragen in de stijl van de examens. Meer informatie treft u op de website van Impact Opleiding & Training.

 

  • Caleidoscoop: Caleidoscoop leertrajecten is een ervaren en innovatief bedrijf dat sinds haar oprichting in 2003 professionals, teams en organisaties van dienst is op het gebied van mediation, samenwerken, conflict en leiderschap. Het team van Caleidoscoop Leertrajecten bestaat uit trainers en adviseurs die allemaal veel ervaring met mediation hebben, praktiserend mediator zijn en werkzaam zijn in sectoren die functioneren op het snijvlak van privaat/publiek of zich daarheen ontwikkelen. Mocht u interesse hebben in de ontwikkeling van uw kennis op het gebied van mediation, kijk dan op de website van Caleidoscoop.

 

  • Dialogue. Dialogue is een bureau voor ontwikkeling van talent en organisaties van hoogopgeleide mensen. Met advies, coaching, mediation en training ondersteunt Dialogue organisaties in hun organisatieontwikkeling, teams in hun teamontwikkeling en individuele personen in hun persoonlijke- en vaardighedenontwikkeling. Bent u geïnteresseerd in het volgen van een mediationopleiding? Kijk dan op de website van Dialogue voor meer informatie over hun mediationopleiding.

 

  • Offermans & Van Gemert. Bent u op zoek naar andere opleidingen op financieel gebied? Dan raden wij u aan om te kijken op de website van Offermans & Van Gemert. Zij richten zich op de ondersteuning van banken, verzekeraars, accountancy, consultants en financiële intermediairs en professionals door middel van het aanbieden van kwalitatief hoogstaande opleidingen op het gebied van financiële planning, financial life planning, consultancy, adviesvaardigheden en communicatie.

 

© Copyright - De Scheidingsdeskundige