Zaaksvervanging en de scheidingspraktijk, weet waar het over gaat!

Geplaatst op 28 mei 2024

 

Kunnen echtgenoten tijdens het bestaan van een wettelijke gemeenschap van goederen, goederen verwerven die tot het privévermogen gaan behoren en niet tot de gemeenschap? Het antwoord is “ja”. Voorkom dat jouw cliënten bezittingen verdelen die niet verdeeld hadden moeten worden.

 

Het volledige artikel is beschikbaar via Permanent Actueel.

🗞️ Wekelijks delen wij door ons geselecteerde relevante ontwikkelingen of verdieping. Wij vatten de essentie voor je samen en vertalen dit naar jouw praktijk. Ieder artikel bevat bronnen voor als je verder wilt lezen. Ook krijg je tips. Een artikel sluit af met een prikkelende stelling of vraag. Op die manier maken we het bijhouden van kennis efficiënt, inspirerend en praktijkgericht!

💡 Nog geen abonnement? Ervaar nu zelf het gemak van Permanent Actueel met een gratis proefabonnement en blijf eenvoudig up-to-date over ontwikkelingen in de scheidingspraktijk: Lees het gehele artikel met een gratis proefabonnement!

 

 


➡️ De Scheidingsdeskundige is een een kennis- en opleidingscentrum voor professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces. Wij hebben maar 1 doel: Het verbeteren van de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland!

 

 


Vind je dit artikel interessant voor jouw collega of netwerk?
Deel dit dan via onderstaande link:


© Copyright - De Scheidingsdeskundige