Versterking team de ScheidingsDeskundige

Geplaatst op 21 maart 2018

 

Met veel plezier kondigen wij aan dat Berry van Zuidam per direct het team van de ScheidingsDeskundige komt versterken. Daar zijn wij ontzettend blij mee!

Berry zal (net als Sjors, Vanessa en Jasper) een bijdrage leveren aan de praktijkondersteuning ten aanzien van onze op dit moment 56 permanente leden die vanuit verschillende professies actief zijn in de scheidingspraktijk (financieel echtscheidingsadviseurs, financieel planners, mediators, juristen, et cetera). Hiermee borgen wij (ook in de toekomst) de korte lijnen die onze leden van ons gewend zijn.

Daarnaast zal Berry ook een belangrijke bijdrage leveren aan onze onderwijsactiviteiten zoals onze RFEA opleidingen en andere bijeenkomsten die allen gerelateerd zijn aan het scheidingsproces.

Berry is al sinds 2015 als docent aan de ScheidingsDeskundige verbonden. Berry houdt zich in het dagelijks leven bezig met scheidingsadvies en mediation. Berry is gespecialiseerd op het gebied van financiële aspecten van het scheidingsproces. Berry staat ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier en de Federatie van Financieel Planners (FFP). Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

Wij vertrouwen erop dat deze stap een bijdrage levert aan de borging en verdere ontwikkeling van de kwaliteit van onze dienstverlening aan al onze relaties en daarmee de continuïteit van onze samenwerkingen.

Hartelijke groet,

Het team van de ScheidingsDeskundige

Berry, Sjors, Jasper, Vanessa en Robert.

 


© Copyright - De Scheidingsdeskundige