Mr. V.A.J. (Vanessa) Vissers RES

Mr. V.A.J. (Vanessa) Vissers RES

Mr. V.A.J. (Vanessa) Vissers RES

Graag stel ik mezelf aan je voor. Mijn naam is Vanessa en ik ben sinds 2017 met heel veel plezier werkzaam bij De Scheidingsdeskundige.

Mijn professionele loopbaan begon in 2002, toen ik mijn diploma Fiscaal Recht behaalde aan de Universiteit Maastricht. Na mijn afstuderen heb ik mijn kennis, adviesvaardigheden en expertise gedurende 15 jaar verder ontwikkeld bij verschillende accountantskantoren.

In 2016 heb ik een nieuwe weg ingeslagen door de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier te volgen bij De Scheidingsdeskundige, die ik met succes heb afgerond. Gedreven door mijn streven naar verdere specialisatie en mijn interesse in de complexiteit van financiële aspecten bij echtscheidingen van ondernemers, heb ik vervolgens in 2017 mijn diploma behaald tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Ondernemer.

Sinds 2023 ben ik binnen De Scheidingsdeskundige verantwoordelijk voor de Praktijkondersteuning van professionals.  In deze rol is het mijn passie om professionals in hun kracht te zetten in de uitdagende context van de financiële, fiscale en juridische aspecten van echtscheidingen.

Meer over Vanessa weten? Bekijk haar LinkedIn-profiel.

LocatieDatum
 Diverse startdata en locaties

max. 30 minuten

Gratis

Actualiteiten

LocatieDatum
 Digitaal klaslokaalwo 18 dec 2024

Gratis

Exclusief voor PO en PA leden

© Copyright - De Scheidingsdeskundige