Luc Draper

Geplaatst op 4 november 2020

Praktijk: Draper Mediation
Beroepsgroep: MfN geregistreerd mediator en Financieel Planner
Relatie sinds: 2020

Mijn naam is Luc Draper en woon in Limburg. Ik ben in 2020 lid geworden van De ScheidingsDeskundige.

In 2006 ben ik begonnen met mijn eigen echtscheidingspraktijk. Mijn FFP en MFN certificering had ik toen al in mijn bezit. Als snel kwam ik er achter dat cliënten veel financiële vragen hebben over fiscaal partnerschap, toeslagen, kapitaalverzekeringen, lijfrentes en vergoedingsrechten. Ik heb toen in 2010 het examen RFEA Particulier behaald.
Omdat ik een eenmanspraktijk heb moet ik dus eigenlijk alles zelf doen. Daarom is ondersteuning voor mij erg belangrijk.

Ik ben in 2020 lid geworden van De Scheidingsdeskundige, omdat zij mij ondersteunen in mijn adviespraktijk. Ik kende Jasper en Vanessa al. We hebben samen eerder een paar cliënten geadviseerd.
Het grote voordeel van het lidmaatschap van de Scheidingsdeskundige is dat je snel even kunt sparren met Vanessa of Jasper als je op dat moment even hulp nodig hebt. Dat geeft een goed gevoel en dan ben je toch niet alleen. Verder vind ik het erg belangrijk dat ik op de hoogte wordt gehouden van de laatste gerechtelijke uitspraken en de fiscale wijzigingen. Zo ga je altijd vol zelfvertrouwen het scheidingsadviestraject in.


© Copyright - De Scheidingsdeskundige