Gea van Klompenburg

Geplaatst op 7 december 2020

Praktijk: Mediation beter uit elkaar
Beroepsgroep: MfN geregistreerd mediator
Relatie sinds: 2012

Mijn ervaringen met de Scheidingsdeskundige zijn heel positief. Vanaf het moment dat ik Jasper Horsthuis leerde kennen, was er een klik. Vanuit mijn verleden als hypotheekadviseur vonden er leuke collegiale gesprekken plaats over (financiële) problematiek waar een scheidingsbemiddelaar/mediator tegenaan loopt als cliënten een eigen huis hebben e.d.

In een aantal complexe situaties, bijvoorbeeld wanneer er vermogen met alimentatie/lijfrenten e.d. verrekend moest worden, heb ik de hulp ingeroepen van Vanessa. Vanessa heeft advies uitgebracht, mij geholpen met het redigeren van de teksten in het convenant en heeft cliënten bijgestaan toen zij uiteindelijk de aangiften moesten indienen.  Vanessa is erg accuraat en komt na wat zij belooft. Ze belt en mailt tijdig, ook gaf ze advies op een voor haar vrij moment, dat vond ik super klasse!

De nieuwsbrieven van de Scheidingsdeskundige zijn interessant en gaan over actuele en relevante onderwerpen. Deze lees ik trouw en regelmatig komt het voor dat ik op basis van die informatie een document via de webshop bestel, bijvoorbeeld als er een nieuw scheidingsconvenant online staat. Ook ben ik gemiddeld eens per jaar van de partij op een bijeenkomst. Onlangs was dat nog in Hoevelaken. Het niveau van kennisoverdracht spreekt mij erg aan en ook prijstechnisch is het goed te doen. Kortom: Ook als je niet bent aangesloten bij het samenwerkingsverband van de Scheidingsdeskundige, dan valt er nog steeds genoeg te halen!


© Copyright - De Scheidingsdeskundige