Freddy Bonhof

Geplaatst op 7 oktober 2020

Praktijk: HuninkDorgelo
Beroepsgroep: Financieel scheidingsadviseur
Relatie sinds: 2016

Nadat ik de opleiding RFEA bij De Scheidingsdeskundige heb gevolgd en heb afgerond zocht ik naar een goed samenwerkingsverband. Als adviseur wil ik voor mijn relaties een gesprekspartner zijn.

In de samenwerking met De Scheidingsdeskundige heb ik een goede samenwerking gevonden. De medewerkers van De Scheidingsdeskundige zijn allen zeer deskundig en zij beschikken allemaal over specifieke kennis op de verschillende deelonderwerpen. De contacten verlopen altijd erg prettig. Het is altijd mogelijk om constructief te overleggen waarbij ook de bereikbaarheid anders dan standaard is. Omdat ik zelf regelmatig buiten kantoortijden werk en dan wel eens behoefte heb aan overleg is de goede bereikbaarheid en de bereidwilligheid om ook op afwijkende tijden beschikbaar te zijn fijn. Ook het constant op de hoogte houden van de leden van de laatste relevante fiscale en juridische wijzigingen ervaar ik als zeer prettig.

Voor mij zijn de medewerkers van De Scheidingsdeskundige oprecht gesprekspartner waardoor zij een onmisbare schakel zijn in het goed laten verlopen van het scheidingsproces.


© Copyright - De Scheidingsdeskundige