Anton van der Wulp

Geplaatst op 4 november 2020

Praktijk: PH Verheul
Beroepsgroep: Financieel scheidingsadviseur
Relatie sinds: 2015

Het vak als scheidingsprofessional oefen ik sinds 2015 uit, nadat ik slaagde voor mijn RFEA diploma. Om dit vak goed uit te kunnen oefen hebben wij als Verheul Groep ons direct aangesloten bij het samenwerkingsverband van scheidingsdeskundigen. Het professionele team wat Jasper Horsthuis om zich heen heeft verzameld heeft ons doen besluiten om lid te worden. De vele voordelen, zoals de ledenbijeenkomsten, waarbij je 4 keer per jaar bijeenkomsten kan volgen op allerlei vakgebieden, de helpdesk, de kennisbibliotheek, de toolkits, de kennistoetsen en hulp bij dossiers zijn van toegevoegde waarde in onze adviespraktijk. Als lid heb je ook inspraak over de inhoud van de ledenbijeenkomsten. Waardevol is, dat je op dat moment andere leden kan spreken en met elkaar kan sparren. De bereikbaarheid van de helpdesk voor de vragen die je kunt hebben met de complexe materie van de scheidingspraktijk is uitstekend. Normaal wordt je op dezelfde dag geholpen. Op de verschillende vlakken, zoals juridisch, fiscaal en financieel vlak is er veel expertise.

Voor de praktijk maak ik veel gebruik van de vele toolkits die zijn samengesteld. Deze helpen enorm en zijn voor de leden kosteloos beschikbaar. Ook de kennisbibliotheek is een uitkomst, het scheelt je enorm veel tijd en zo kan je de administratie rondom het proces efficiënt vormgeven. Zelf dit bijhouden is niet te doen, dit moet je echt samen doen. Ook in de tijd waarin we nu leven wordt er meegedacht doormiddel van online ondersteuning met videogesprekken. Zelf ben ik erg tevreden over het lidmaatschap.

Wat ik ook bemerk is door deze efficiënte manier van samenwerken je de dossierkosten voor je cliënten betaalbaar kan houden.

Het samenwerkingsverband van professionals heeft een enorme meerwaarde voor mij. Ik zou het vak niet uit kunnen oefenen zonder medewerking van het enthousiaste team.


© Copyright - De Scheidingsdeskundige