Anne-Marie van Doorn

Geplaatst op 13 november 2020

Praktijk: van Doorn Mediation en Financial Planning
Beroepsgroep: MfN geregistreerd mediator
Relatie sinds: 2018

Sinds 2010 ben ik MfN mediator. Nadat ik in 2011 de RFEA opleiding voor particulieren heb gevolgd ben ik als zelfstandig ondernemer gestart. De RFEA opleiding voor ondernemers volgde in 2012. Bij deze opleidingen heb ik Jasper leren kennen als een gedreven deelnemer. Dat hij de Scheidingsdeskundige destijds is gestart heeft mij niet verbaasd. De wil om kennis te delen en de zorg voor goed advies in de praktijk was wel duidelijk.

Ik heb mij bij de Scheidingsdeskundige aangesloten omdat dit een fijne en, vooral, vakkundige organisatie is. Als er vragen zijn is er altijd wel iemand beschikbaar waarmee je kunt sparren.

Het belangrijkste motief om mij aan te sluiten bij de Scheidingsdeskundige zijn de bijeenkomsten. Door het bijwonen van deze bijeenkomsten kan ik ervoor zorgen dat ik bij blijf met mijn kennis. Deze bijeenkomsten zijn ook altijd fijn om te sparren met collega’s over vakinhoudelijke zaken maar ook over ondernemerschap. Bij de Scheidingsdeskundige heb ik een zinvolle aanvulling op mijn netwerk gevonden. De standaarddocumenten zijn een welkome aanvulling en gebruik ik als basis in mijn praktijk. Met de nieuwsbrieven blijf ik op de hoogte van de actuele stand van zaken en de meest recente gebeurtenissen op het gebied van de Rechtspraak. Dat is altijd fijn voor mijn eigen praktijk.

Ik ben een tevreden lid van De Scheidingsdeskundige en adviseer ook vaak om lid te worden. De kwaliteit van onze dienstverlening moet gewaarborgd blijven. We moeten allemaal bij blijven op ons vakgebied. Als dat op de prettige manier mogelijk is zoals de Scheidingsdeskundige dit aanbiedt, dan is een lidmaatschap een logisch gevolg.


© Copyright - De Scheidingsdeskundige