Opleidingen

ScheidingsDeskundige in één dag

In verband met de situatie omtrent Corona hanteert de Scheidingsdeskundige het volgende beleid. Waar het mogelijk is zullen de bijeenkomsten doorgaan. De bijeenkomsten zullen daarnaast te volgen zijn via een livestream. Hierdoor kunnen deelnemers die niet aanwezig zijn de bijeenkomst op afstand volgen. De bijeenkomsten zijn naderhand ook terug te kijken.
 
Data locatie inschrijven
 

Jaarlijks scheiden ruim 100.000 stellen. Bij veel scheidingen wordt vaak onvoldoende aandacht besteed aan financiële en fiscale aspecten. Scheidende mensen maken zich vaak grote zorgen over hun toekomst. Vaak gaan deze zorgen over de financiële situatie na de scheiding. Deze laatste zorg kan door het inzetten van de juiste deskundigheid worden weggenomen. Veel traditionele scheidingsbegeleiders zoals een advocaat of mediator zijn echter onvoldoende in staat de scheidingsconsument op dit gebied te helpen. Scheidende stellen blijven hierdoor onnodig in onzekerheid zitten. Juist hier liggen kansen voor u als adviseur om de scheidingsconsument bij te staan.

Door het volgen van deze bijeenkomst van een hele dag krijgt u inzicht in de belangrijkste aspecten van het scheidingsproces. U leert concrete advieskansen signaleren. U wordt gesprekspartner van zowel de scheidingsconsument als andere professionals (advocaten, mediators, accountants, notarissen, et cetera).

Programma:
– Scheiden in Nederland
– Eigenwoning en scheiden
– Vermogensverdeling en -verrekening.
– Fiscale aspecten
– Pensioen en scheiden.
– IB aangifte in het jaar van scheiden.

Gedurende de dag zal worden gewerkt met diverse casuïstiek, MC vragen en “Socrative Quizes”.

De bijeenkomst beslaat een hele dag. De kosten bedragen € 299.

Als u meer informatie wenst, bel dan 074-3032642 of stuur een mail naar info@descheidingsdeskundige.nl.
 
Data locatie inschrijven

© Copyright - De Scheidingsdeskundige