Opleidingen

RFEA & Examen

Het FEA examen

Het FEA examen bestaan uit een multiplechoice-examen (drie uur) en een integratieve casus (thuis maken). U mag hierbij gebruik maken van een wetboek, fiscaal memo en een rekenmachine. Bij inschrijving voor het FEA-examen bij de Stichting RFEA dient een bewijs van deelname aan de door het RFEA geaccrediteerde vaardigheidsdagen te worden overlegd.

Meer informatie over het examen kunt u vinden op de website van de Stichting RFEA.

FEA Particulier

FEA Ondernemer

 

Het RFEA

Bij een scheiding moeten in relatief korte tijd een groot aantal financiële en fiscale beslissingen worden genomen. Het advies van een deskundige financieel echtscheidingsadviseur is dan meer dan welkom.

Door te kiezen voor een adviseur uit het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) weet de scheidingsconsument zeker dat de betrokken scheidingsbegeleider deskundig en gediplomeerd is.

Het RFEA is een onafhankelijk kwaliteitsregister voor professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces. Door inschrijving in dit register kunnen deze professionals zich profileren naar de markt voor scheidingsbegeleiding. Adviseurs die in het register zijn opgenomen mogen de titel Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) dragen.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige