Preview Leergang Register Erkend Scheidingsadviseur® (RES)

Startdata

Locatie
Startdatum
BegintijdEindtijd
Bezetting
 
Digitaal klaslokaal
di 02 jul 2024
12:3013:00
Beschikbaar.

Overzicht

De opleiding voor het Register Erkend Scheidingsadviseur® is bedoeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van scheidingen verder willen ontwikkelen en verdiepen. Scheidingsbegeleiding bestaat voor een belangrijk deel uit juridische, financiële en fiscale aspecten. Met voldoende kennis in huis ten aanzien van deze deelgebieden kun je rust en duidelijkheid scheppen voor jouw cliënten. Zo kunnen zij weloverwogen afspraken maken.

De opleiding bereidt je voor op het examen Erkend Scheidingsadviseur®. Na het behalen van het examen kun je je inschrijven in het Register Erkend Scheidingsadviseur®. Hiermee kun je laten zien dat je specialist bent op dit vakgebied. 

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

  • Financieel adviseurs 
  • Mediators 
  • Advocaten 
  • Accountants 
  • Notariële medewerkers 

Heb je interesse en wil je meer weten? Neem dan kosteloos en vrijblijvend deel aan de online preview. Tijdens de online preview vertelt eigenaar van de Scheidingsdeskundige Jasper Horsthuis meer over het programma van deze verdiepende en praktijkgerichte opleiding. 

Tijdens de preview is er uiteraard alle ruimte om jouw vragen over de opleiding tot Register Erkend Scheidingsadviseur® te stellen.

Kosten

Deelname aan de preview van de Leergang Register Erkend Scheidingsadviseur® is kosteloos. 

© Copyright - De Scheidingsdeskundige