Webinar Wetswijziging vaststellen eigenwoningschuld

Startdata
Locatie

Digital Classroom

Startdatum

06 Nov 2021

BegintijdEindtijd

10:00

11:00

bezetting

Beschikbaar

Overzicht

En opnieuw zijn er wijzigingen aangekondigd met betrekking tot de eigenwoningregeling! Vanaf 1 januari 2022 worden eigenwoningschulden tussen partners op aangepaste wijze vastgesteld. Althans, dat is het voorstel van de Staatsecretaris van financiën – Fiscaliteit en Belastingdienst.

Deze ontwikkelingen hebben direct invloed op het hypotheekadvies, daarom mag je dit webinar niet missen!

Rob Timmermans (Impact Opleiding & Training) en Jasper Horsthuis (de Scheidingsdeskundige) organiseren op zaterdagochtend 6 november van 10:00 tot 11:00 een digitale ontbijtsessie om je hierover bij te praten. Op enthousiaste, inspirerende en humoristische wijze word je in hoog tempo bijgepraat over de actualiteiten. Door het volgen van het webinar wordt jouw kennis opgefrist. Daarnaast geeft het inspiratie voor jouw beroepspraktijk.

Als deelnemer van het webinar ontvang je de volgende waardevolle documenten:

 • Link om het webinar terug te kijken
 • Vakartikel met een overzicht van de veranderingen
 • Praktijkvoorbeelden

Je kunt je dus ook aanmelden als je niet live kunt kijken. Kort na het webinar ontvang je de link om het webinar terug te kijken, het artikel en de rekenvoorbeelden.

Programma

Het volgende kun je verwachten:

 • Korte terugblik
  • Kamerbrief 14 april 2017
  • Goedkeurend besluit 30 januari 2018
 • Beoogde wetswijziging ten aanzien van het vaststellen van eigenwoningschulden tussen partners (ingangsdatum 2022)
 • Gevolgen voor de adviespraktijk
 • Praktijkvoorbeelden
Docenten

Drs. J.O. (Jasper) Horsthuis MFP

Jasper is eigenaar van de Scheidingsdeskundige. In 2011 behaalde Jasper zijn Master in Financial Planning (MFP) en in 2012 zijn Master in Verzekeringskunde (MSc). Jasper verzorgt diverse opleidingen zoals de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur. In 2016, 2017 en 2018 is hij door de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners uitgeroepen tot docent van het jaar.

R. (Rob) Timmermans MFP

Impact Opleiding & Training is opgericht door Rob Timmermans. Rob is met ruim 30 jaar werkervaring een bekend gezicht in de financiële branche. Hij verzorgt verschillende opleidingen en webinars voor onder andere de SEH, FFP en NVHP. Daarnaast is Rob een veelgevraagd spreker op verschillende congressen.

In zijn dagelijkse werkzaamheden bundelt Rob zijn kennis als Master in financial planning en Registertaxateur met zijn ruime praktijkervaring. De kracht van Rob is het begrijpelijk maken van complexe materie en de praktijkgerichte toepassingen van de wet- en regelgeving.

Lesmateriaal

Als deelnemer van het webinar ontvang je de volgende waardevolle documenten:

 • Link om het webinar terug te kijken
 • Vakartikel met een overzicht van de veranderingen
 • Praktijkvoorbeelden
Kosten

De kosten voor deelname aan het webinar zijn inclusief het lesmateriaal en bedragen € 50 vrijgesteld van BTW.

Corona

Vanaf 25 september stelt de overheid regels met betrekking tot het coronatoegangsbewijs. Deze bestaat uit een QR code en je identiteitsbewijs. Houd hier rekening mee. Kijk voor meer informatie op rijksoverheid.nl/corona.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige