Preview Praktijkondersteuning

Startdata
Locatie

Digital Classroom

Startdatum

05 Jul 2021

bezetting

Beschikbaar

Waarom de Scheidingsdeskundige

De Scheidingsdeskundige ondersteunt scheidingsprofessionals bij hun beroepspraktijk. Hierdoor staan wij met beide benen in de adviespraktijk van de scheidingsprofessional. Al onze docenten zijn actief bij scheidingsprocessen. Onze onderscheidende kenmerken:

  • Praktijkgericht
  • Persoonlijk en betrokken
  • Uitgeroepen tot beste opleider van Nederland in 2017 en 2018
  • Gemiddelde beoordeling door cursisten bedraagt 9,5
Overzicht

Naast het volgen van opleidingen kun je bij de Scheidingsdeskundige ook terecht voor diverse vormen van praktijkondersteuning. Onze permanente praktijkondersteuning omvat onder andere:

  • Toegang tot onze online kennisbibliotheek, waarin je alle relevante documenten voor jouw scheidingspraktijk kunt vinden.
  • De mogelijkheid om telefonisch te sparren met onze scheidingsspecialisten.
  • Onze maandelijkse nieuwsbrief met alle relevante jurisprudentie en actualiteiten.
  • Vier opleidingsdagen per jaar van onze professionals, welke ook direct jouw PE punten voor diverse registers opleveren.

Is het lidmaatschap op onze permanente praktijkondersteuning ook iets voor jou? Tijdens de online preview vertelt scheidingsspecialist en docent Jacqueline van der Vorm jou hier alles over en kun je gericht jouw vragen aan haar stellen. Deelname aan de preview is kosteloos.

Video

Docenten

Drs. J. (Jacqueline) van der Vorm – van Zoelen FFP RFEA

Jacqueline van de Vorm Sinds 2000 werkzaam in de financiële dienstverlening. Haar specialisme is financieel en fiscaal advies bij scheidingen, voor zowel particulieren als ondernemers. Zij is docent bij de Scheidingsdeskundige en daarnaast publiceert zij regelmatig columns en blogs over geldzaken. Altijd zeer enthousiast, betrokken en verantwoordelijk!

Kosten

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos.

Corona

Conform de overheidsmaatregelen is het vanaf 5 juni 2021 weer mogelijk om klassikale bijeenkomsten te organiseren. Dat betekend dat al onze bijeenkomsten, met uitzondering van bijeenkomsten die wij in een virtual classroom organiseren, weer fysiek op locatie plaats zullen gaan vinden. Samen met onze opleidingslocaties zullen wij erop toezien dat regels en protocollen die toezien op het naleven van de basisregels, in het bijzonder de 1 1/2 meter afstand, na zullen worden geleefd. Wij kijken ernaar uit om jou weer fysiek op locatie te mogen ontvangen!

© Copyright - De Scheidingsdeskundige