Preview Praktijkondersteuning

Startdata
Locatie

Digital Classroom

Startdatum

Do 27 Jan 2022

BegintijdEindtijd

10:00

11:00

bezetting

Beschikbaar

Video

Overzicht

Naast het volgen van opleidingen kun je bij de Scheidingsdeskundige ook terecht voor diverse vormen van praktijkondersteuning. Onze permanente praktijkondersteuning omvat onder andere:

  • Toegang tot onze online kennisbibliotheek, waarin je alle relevante documenten voor jouw scheidingspraktijk kunt vinden.
  • De mogelijkheid om telefonisch te sparren met onze scheidingsspecialisten.
  • Onze maandelijkse nieuwsbrief met alle relevante jurisprudentie en actualiteiten.
  • Drie opleidingsdagen, waarvan één actualiteitendag in december, en een onbeperkt aantal webinars naar keuze
    • Aanbod bekijken
    • Behaal hiermee jouw PE-punten voor diverse beroepsregisters (FFP, SEH, MfN, RB etc.)

Is het lidmaatschap op onze permanente praktijkondersteuning ook iets voor jou? Tijdens de online preview vertelt scheidingsspecialist en docent Jasper Horsthuis jou hier alles over en kun je gericht jouw vragen aan hem stellen.

Docenten

Drs. J.O. (Jasper) Horsthuis MFP

Jasper is eigenaar van de Scheidingsdeskundige. In 2011 behaalde Jasper zijn Master in Financial Planning (MFP) en in 2012 zijn Master in Verzekeringskunde (MSc). Jasper verzorgt diverse opleidingen zoals de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur. In 2016, 2017 en 2018 is hij door de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners uitgeroepen tot docent van het jaar.

Kosten

Deelname aan de preview is kosteloos.

Corona

Vanaf 25 september stelt de overheid regels met betrekking tot het coronatoegangsbewijs. Deze bestaat uit een QR code en je identiteitsbewijs. Houd hier rekening mee. Kijk voor meer informatie op rijksoverheid.nl/corona.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige