Preview opleiding Scheiden & Ondernemers

Startdata
Locatie

Digital Classroom

Startdatum

Do 12 Mei 2022

BegintijdEindtijd

10:00

11:00

bezetting

Beschikbaar

Video

Overzicht

Een scheiding waarbij een van beide partners ondernemer is, brengt veel complexiteit met zich mee. Deze doelgroep heeft vaak extra behoefte aan deskundige begeleiding. Dit jaar zijn er voor het eerst meer dan twee miljoen ondernemingen in Nederland. Dat betekent dat de kans groot is dat u als professional geconfronteerd wordt met deze doelgroep. Indien u voor deze cliënten en andere (scheidings)professionals partij wilt zijn, dient u de nodige kennis in huis te hebben.

De Scheidingsdeskundige heeft daarom speciaal voor scheidingsprofessionals een twee daagse opleiding ontwikkeld. In deze praktijkgerichte opleiding komen de belangrijkste deelonderwerpen die samenhangen met scheidende ondernemers aan de orde. Dit stelt u in staat om de belangrijkste knelpunten te signaleren. U wordt gesprekspartner van deze interessante doelgroep.

Doelgroep voor de opleiding

De opleiding is bedoeld voor scheidingsbemiddelaars, financieel adviseurs, accountants, advocaten, notarissen en mediators, die hun kennis op het gebied van scheidende ondernemers verder willen verbreden en verdiepen.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een preview van deze verdiepende opleiding. Het spreekt voor zich dat er ook ruimte is voor vragen.

Opleiding Scheiden & Ondernemers

Bekijk op onze website alle informatie over onze opleiding Scheiden & Ondernemers.

Docenten

Drs. J. (Jacqueline) van der Vorm – van Zoelen FFP RFEA

Jacqueline van de Vorm Sinds 2000 werkzaam in de financiële dienstverlening. Haar specialisme is financieel en fiscaal advies bij scheidingen, voor zowel particulieren als ondernemers. Zij is docent bij de Scheidingsdeskundige en daarnaast publiceert zij regelmatig columns en blogs over geldzaken. Altijd zeer enthousiast, betrokken en verantwoordelijk!

Kosten

Deelname aan de preview van de opleiding Scheiden & Ondernemers is kosteloos. Indien jij zonder bericht afwezig bent zullen wij € 50,- administratiekosten in rekening brengen.

Corona

Vanaf 25 september stelt de overheid regels met betrekking tot het coronatoegangsbewijs. Deze bestaat uit een QR code en je identiteitsbewijs. Houd hier rekening mee. Kijk voor meer informatie op rijksoverheid.nl/corona.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige