Preview opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA)

Startdata
Locatie

Digital Classroom

Startdatum

Do 17 Feb 2022

BegintijdEindtijd

10:00

11:00

bezetting

Beschikbaar

Overzicht

Scheidingsbegeleiding bestaat voor een belangrijk deel uit juridische, financiële en fiscale aspecten. De Scheidingsdeskundige gelooft erin dat professionals die hun cliënten bijstaan bij een scheiding voldoende kennis in huis moeten hebben ten aanzien van deze deelgebieden. De opleiding voor het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier is bedoeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van scheidingen verder willen ontwikkelen en verdiepen. Hierdoor wordt je echt gesprekspartner voor jouw cliënten. Doelgroepen voor de opleiding:

  • Financieel adviseurs 
  • Mediators 
  • Advocaten 
  • Accountants 
  • Notariële medewerkers 

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een preview van deze verdiepende opleiding waarmee de Scheidingsdeskundige meerdere malen opleider van het jaar is geworden. Het spreekt voor zich dat er ook ruimte is voor vragen.

Opleiding RFEA Particulier

Bekijk op onze website alle informatie over onze opleiding RFEA Particulier.

Docenten

Drs. J.O. (Jasper) Horsthuis MFP

Jasper is eigenaar van de Scheidingsdeskundige. In 2011 behaalde Jasper zijn Master in Financial Planning (MFP) en in 2012 zijn Master in Verzekeringskunde (MSc). Jasper verzorgt diverse opleidingen zoals de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur. In 2016, 2017 en 2018 is hij door de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners uitgeroepen tot docent van het jaar.

Kosten

Deelname aan de preview van de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur is kosteloos. Indien jij zonder bericht afwezig bent zullen wij € 50,- administratiekosten in rekening brengen.

Corona

Vanaf 25 september stelt de overheid regels met betrekking tot het coronatoegangsbewijs. Deze bestaat uit een QR code en je identiteitsbewijs. Houd hier rekening mee. Kijk voor meer informatie op rijksoverheid.nl/corona.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige