Preview opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA)

Startdata

Startdatum voor dit programma is nog niet bekend

Overzicht

Scheidingsbegeleiding bestaat voor een belangrijk deel uit juridische, financiële en fiscale aspecten. De Scheidingsdeskundige gelooft erin dat professionals die hun cliënten bijstaan bij een scheiding voldoende kennis in huis moeten hebben ten aanzien van deze deelgebieden. De opleiding voor het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier is bedoeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van scheidingen verder willen ontwikkelen en verdiepen. Hierdoor wordt je echt gesprekspartner voor jouw cliënten. Doelgroepen voor de opleiding:

  • Financieel adviseurs 
  • Mediators 
  • Advocaten 
  • Accountants 
  • Notariële medewerkers 

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een preview van deze verdiepende opleiding waarmee de Scheidingsdeskundige meerdere malen opleider van het jaar is geworden. Het spreekt voor zich dat er ook ruimte is voor vragen.

Opleiding RFEA Particulier

Bekijk op onze website alle informatie over onze opleiding RFEA Particulier.

Docenten

Drs. J.O. (Jasper) Horsthuis MFP

Jasper is eigenaar van de Scheidingsdeskundige. In 2011 behaalde Jasper zijn Master in Financial Planning (MFP) en in 2012 zijn Master in Verzekeringskunde (MSc). Jasper verzorgt diverse opleidingen zoals de opleiding Register Financieel Echtscheidingsadviseur. In 2016, 2017 en 2018 is hij door de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners uitgeroepen tot docent van het jaar.

Kosten

De kosten voor deelname aan de preview bedragen € 50. Bij deelname aan de opleiding zullen de kosten voor de preview met de kosten van de opleiding verrekend worden.

Corona

Conform de overheidsmaatregelen is het vanaf 5 juni 2021 weer mogelijk om klassikale bijeenkomsten te organiseren. Dat betekent dat al onze bijeenkomsten, met uitzondering van bijeenkomsten die wij in een virtual classroom organiseren, weer fysiek op locatie plaats zullen vinden. Samen met onze opleidingslocaties zullen wij erop toezien dat regels en protocollen die toezien op het naleven van de basisregels, in het bijzonder de 1 1/2 meter afstand, na zullen worden geleefd. Wij kijken ernaar uit om jou weer fysiek op locatie te mogen ontvangen.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige