Preview Leergang Register Erkend Scheidingsadviseur® (RES)

Startdata
Locatie

Virtual Classroom

Startdatum

Vr 07 Apr 2023

BegintijdEindtijd

10:00

11:00

Bezetting

Beschikbaar

Overzicht

De opleiding voor het Register Erkend Scheidingsadviseur® is bedoeld voor professionals die hun kennis en vaardigheden op het gebied van scheidingen verder willen ontwikkelen en verdiepen. Scheidingsbegeleiding bestaat voor een belangrijk deel uit juridische, financiële en fiscale aspecten. Met voldoende kennis in huis ten aanzien van deze deelgebieden kun je rust en duidelijkheid scheppen voor jouw cliënten. Zo kunnen zij weloverwogen afspraken maken.

Voor wie is deze opleiding bedoeld?

  • Financieel adviseurs 
  • Mediators 
  • Advocaten 
  • Accountants 
  • Notariële medewerkers 

Tijdens de online preview vertelt eigenaar van de Scheidingsdeskundige Jasper Horsthuis meer over het programma van deze verdiepende en praktijkgerichte opleiding. De leergang Register Erkend Scheidingsadviseur® is de opvolger van de RFEA -opleiding in een nieuw jasje. Met de RFEA-opleiding is de Scheidingsdeskundige meerdere malen opleider van het jaar geworden. 

TIjdens de preview is er uiteraard alle ruimte om jouw vragen over de opleiding tot Register Erkend Scheidingsadviseur® te stellen.

STAP-Budget

Het is mogelijk voor de Leergang Register Erkend Scheidingsadviseur® € 1.000,- STAP-budget aan te vragen. Klik hier voor meer informatie over de voorwaarden voor STAP-budget.

Tijdens de preview kun je uiteraard ook jouw vragen over de STAP-regeling stellen.

Docenten

Drs. J.O. (Jasper) Horsthuis MFP

Jasper is eigenaar van de Scheidingsdeskundige. In 2011 behaalde Jasper zijn Master in Financial Planning (MFP) en in 2012 zijn Master in Verzekeringskunde (MSc). Jasper verzorgt diverse opleidingen zoals de opleiding Scheiden en de vermogensafwikkeling (verdieping). In 2016, 2017, 2018 én 2021 is hij door de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners uitgeroepen tot docent van het jaar.

Kosten

Deelname aan de preview van de Leergang Register Erkend Scheidingsadviseur® is kosteloos. 

© Copyright - De Scheidingsdeskundige