Permanent Actueel

Startdata
Locatie

Digitale Leeromgeving

Startdatum

N.n.t.b

Planning

Planning niet beschikbaar

Bezetting

Beschikbaar

Overzicht

Je persoonlijke digitale leeromgeving

Door middel van een persoonlijke digitale omgeving delen wij wekelijks door ons geselecteerde relevante ontwikkelingen of verdieping.

Wij vatten de essentie voor je samen en vertalen dit naar jouw praktijk. Ieder artikel bevat bronnen voor als je verder wilt lezen. Ook krijg je tips. Een artikel sluit af met een prikkelende stelling of vraag. Op die manier maken we het bijhouden van kennis efficiënt, inspirerend en praktijkgericht!

Naslagwerken

Naast de updates krijg je toegang tot hoogwaardige naslagwerken waarop je kunt terugvallen als je tegen complexe vragen aanloopt. Deze documenten houden wij Permanent Actueel.

In de media

Ook houden wij de media voor jou in de gaten. Alle signaleringen die verband houden met scheidingen zijn in jouw eigen omgeving terug te vinden.

Frequently Asked Questions

Tot slot is er de rubriek Frequently Asked Questions. Loop je in de praktijk ergens tegen aan? In veel gevallen is jouw vraag al eens door een collega gesteld en kun je het antwoord terugvinden in deze rubriek.

PE Punten

Het volgen van Permanent Actueel levert ook PE punten op

Daarnaast voldoe je aan de eisen van jouw beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar die van jou verwacht dat je jouw kennis bijhoudt.

  • MFN (10 punten - categorie 2b)

  • ADR (10 punten)

  • FFP (6 punten - categorie K&A)

  • RFEA (verplichting op grond van art. 9 van de gedragsregels)

© Copyright - De Scheidingsdeskundige