Startdata
Locatie

Stein

Startdatum

01 Nov 2021

bezetting

Beschikbaar

Zwolle

04 Nov 2021

Beschikbaar

Ridderkerk

15 Nov 2021

Beschikbaar

Eindhoven

25 Nov 2021

Beschikbaar

Video

Overzicht

Word je als hypotheekadviseur regelmatig geconfronteerd met relatieontbindingen? Wil je gesprekspartner zijn bij scheidingen? Als enige gespecialiseerde opleider op dit terrein bieden wij een uniek programma. Een programma dat jou gesprekspartner maakt bij scheidingen. Zoek je dit jaar een uitdagend en inspirerend programma. Dan ben je bij ons op het juiste adres.  

Dag 1: Scheidingsdeskundige in één dag (6A punten)

Denis Ristovski neemt jou op enthousiaste en inspirerende wijze mee in het scheidingsproces en jouw rol als professional. Na het volgen van de bijeenkomst overzie je het scheidingsproces en alle relevante aspecten met betrekking tot de eigenwoning en andere financiële en fiscale aspecten.

Dag 2 Scheiden als life event in het adviesproces (6A punten)

Denis Ristovski vertelt op boeiende wijze over een onderbelicht probleem bij veel van jouw klanten. Dat gaat over financiële afhankelijkheid. Deze afhankelijkheid hangt samen met de rolverdeling binnen het gezin. Financiele afhankelijkheid kan bij een relatiebreuk tot grote en langdurige problemen leiden. Doordat steeds meer stellen uitsluitend samenwonen is er een grote groep die zaken niet goed heeft geregeld. Deze grote groep is zich onbewust van de grote financiële risico’s die zij lopen. Met recht kan dit een maatschappelijk probleem genoemd worden. Als hypotheekadviseur dien je dit belangrijke onderwerp aan te kaarten.

Deelnemers aan onze PE SEH krijgen de volgende waardevolle content:

Docenten

Mr. D. Ristovski MFP (Denis)

Denis houdt zich in het dagelijks leven bezig met scheidingsadvies, financiële planning en hypotheekadvies. Denis is gespecialiseerd op het gebied van financiële aspecten van het scheidingsproces, waarin alle financiële raakvlakken samenkomen. Denis is afgestudeerd jurist (personen- & familierecht, Internationaal Privaatrecht) aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In 2007 en 2011 heeft Denis zijn diploma voor de opleiding Hypothecair Planner resp. Gecertificeerd Financieel Planner behaald. Zijn opleiding tot Master Financial Planner aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heeft hij in 2014 met succes afgerond. Bij Terra opleidingen heeft hij de opleiding Familiemediator met goed gevolg doorlopen en is hij sinds 2015 tevens als gecertificeerd echtscheidingsmediator aangesloten bij het MfN. In 2019 heeft hij de opleiding tot Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) gevolgd en staat hij sinds 2020 ingeschreven als Register Estate Planner na de opleiding daartoe in 2020 met succes te hebben afgerond.

Lesmateriaal

Tijdens de lesdagen wordt gewerkt met praktijkgerichte casuistiek, multiple-choice vragen en kennisquizzes.

Tevens heb je met de "Toolkit Relatiebeëindiging voor de adviseur" en onze syllabus RFEA Particulier t.w.v. € 125,- enkele praktische sjabloondocumenten en een hoogwaardig naslagwerk voor gebruik in jouw adviespraktijk in handen.

Kosten

De kosten voor deelname aan de PE SEH 2021 zijn all-in en bedragen € 599,- vrijgesteld van BTW. De digitale syllabus RFEA Particulier t.w.v. € 125 en de Toolkit "Relatiebeëindiging voor de adviseur" t.w.v. € 49 zijn inbegrepen in het cursusgeld.

Corona

Conform de overheidsmaatregelen is het vanaf 5 juni 2021 weer mogelijk om klassikale bijeenkomsten te organiseren. Dat betekent dat al onze bijeenkomsten, met uitzondering van bijeenkomsten die wij in een virtual classroom organiseren, weer fysiek op locatie plaats zullen vinden. Samen met onze opleidingslocaties zullen wij erop toezien dat regels en protocollen die toezien op het naleven van de basisregels, in het bijzonder de 1 1/2 meter afstand, na zullen worden geleefd. Wij kijken ernaar uit om jou weer fysiek op locatie te mogen ontvangen.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige