Startdata
Locatie

N.n.t.b.

Startdatum

N.n.t.b

Planning

Planning niet beschikbaar

bezetting

Beschikbaar

Overzicht

De Scheidingsdeskundige is de gespecialiseerde opleider voor de scheidingsprofessional. Naast onze hooggewaardeerde reguliere opleidingen verzorgen wij ook  maatwerk opleidingen. Dit doen wij voor diverse gerenommeerde partijen in Nederland. 

Heeft u interesse in een maatwerkopleiding gerelateerd aan het scheidingsproces of aanverwante rechtsgebieden, neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen dan meedenken over de mogelijkheden. Hiervoor kunt u een mail sturen naar info@descheidingdeskundige.nl of telefonisch contact opnemen met Jasper Horsthuis op 074-3032642.

 

Corona

Conform de overheidsmaatregelen is het vanaf 5 juni 2021 weer mogelijk om klassikale bijeenkomsten te organiseren. Dat betekent dat al onze bijeenkomsten, met uitzondering van bijeenkomsten die wij in een virtual classroom organiseren, weer fysiek op locatie plaats zullen vinden. Samen met onze opleidingslocaties zullen wij erop toezien dat regels en protocollen die toezien op het naleven van de basisregels, in het bijzonder de 1 1/2 meter afstand, na zullen worden geleefd. Wij kijken ernaar uit om jou weer fysiek op locatie te mogen ontvangen.

Referenties

© Copyright - De Scheidingsdeskundige