Startdata
Locatie

N.n.t.b.

Startdatum

N.n.t.b

Planning

Planning niet beschikbaar

bezetting

Beschikbaar

USP's

De Scheidingsdeskundige ondersteunt scheidingsprofessionals bij hun beroepspraktijk. Hierdoor staan wij met beide benen in de adviespraktijk van de scheidingsprofessional. Al onze docenten zijn actief bij scheidingsprocessen. Onze onderscheidende kenmerken:

  • Praktijkgericht
  • Persoonlijk en betrokken
  • Uitgeroepen tot beste opleider van Nederland in 2017 en 2018
Overzicht

De Scheidingsdeskundige is de gespecialiseerde opleider voor de scheidingsprofessional. Naast onze hooggewaardeerde reguliere opleidingen verzorgen wij ook  maatwerk opleidingen. Dit doen wij voor diverse gerenommeerde partijen in Nederland. 

Heeft u interesse in een maatwerkopleiding gerelateerd aan het scheidingsproces of aanverwante rechtsgebieden, neemt u dan gerust contact met ons op. We kunnen dan meedenken over de mogelijkheden. Hiervoor kunt u een mail sturen naar info@descheidingdeskundige.nl of telefonisch contact opnemen met Jasper Horsthuis op 074-3032642.

 

Corona

Op basis van advies vanuit het RIVM is het met ingang van 1 juni weer mogelijk om klassikale bijeenkomsten te organiseren. In overleg met onze opleidingslocaties zorgen wij ervoor dat alle leslokalen voldoen aan de RIVM richtlijnen. In het bijzonder zal het houden van 1,5 meter afstand altijd mogelijk zijn en desinfecterende handgel aanwezig zijn. Hierdoor zal de gezondheid van alle betrokkenen zo optimaal mogelijk gewaarborgd zijn.

Update 28 september 2020

De maatregelen die op 28 september door het kabinet zijn aangekondigd hebben op dit moment geen gevolgen voor onze cursussen. De bijeenkomsten zullen nog altijd fysiek op onze opleidingslocaties plaatsvinden.

Referenties

© Copyright - De Scheidingsdeskundige