Examentraining RFEA Particulier (Digitaal + bijeenkomst)

Startdata
Locatie

Hoevelaken

Startdatum

Do 16 Feb 2023

BegintijdEindtijd

09:00

20:00

Bezetting

Beschikbaar

Overzicht

MC Examen

Wij geloven erin dat het succesvol afronden van het examen valt of staat met de kwaliteit en intensiteit van de voorbereidingen. Een belangrijk onderdeel is het trainen van oefenexamens en andere MC vragen. De examentraining RFEA Particulier bestaat uit een fysieke bijeenkomst,  waarin vragen uit de laatste twee RFEA examens worden geoefend. Tevens is er ruimte om vragen te stellen in de volle breedte van de RFEA leerdoelen. Daarnaast krijg je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hierin kun je ruim 350 MC vragen oefenen. Op iedere vraag wordt uitgebreide feedback gegeven. Daarmee ben je naast de training ook bezig met het verder verdiepen van jouw kennis en ben je perfect voorbereid voor het MC gedeelte van het RFEA examen. De kans van slagen wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.

Casus

Zodra je bent geslaagd voor het MC examen mag je de casus maken. Dit deel van het examen wordt niet op locatie afgenomen. Je krijgt circa 4 weken om de casus in jouw eigen tijd uit te werken. Het is opleiders niet toegestaan deelnemers te ondersteunen bij de casus. In onze digitale leeromgeving hebben wij wel de laatste 3 RFEA examens met richtlijnantwoorden toegankelijk gemaakt. Dit geeft jou een beeld van de wijze waarop het examen wordt uitgewerkt. Daarnaast hebben wij een handig overzicht gemaakt met de nodige waardevolle tips die jou kunnen helpen bij het succesvol doorlopen van het casusgedeelte.

Lesmateriaal

Tijdens de examentraining krijg je via onze digitale leeromgeving de beschikking over het volgende lesmateriaal:

  • Actuele syllabus RFEA Particulier (t.w.v. € 125)
  • Ruim 350 MC vragen met uitgebreide uitwerkingen
  • Tips aanpak MC vragen
  • 3 RFEA examens (casus) met richtlijnantwoorden
  • Tips bij voorbereiding casus en mondeling RFEA examen
Docenten

Berry van Zuidam

Berry van Zuidam is sinds 2015 als docent verbonden aan het opleidingsinstituut van de Scheidingsdeskundige. Berry houdt zich in het dagelijks leven bezig met scheidingsadvies, financiële planning en hypotheekadvies. Berry is gespecialiseerd op het gebied van financiële aspecten van het scheidingsproces. In 2011 heeft Berry de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner met succes afgerond. In 2013 heeft Berry zijn diploma voor de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier behaald. Berry staat ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier en de Federatie van Financieel Planners (FFP). Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

Examen

Het examen wordt afgenomen door de Stichting RFEA. Alle informatie omtrent het examen RFEA Particulier vind je op de website van het RFEA.

Evaluaties

Onze Examentraining RFEA Particulier wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8 (356 evaluaties)

Kosten

De kosten voor deelname aan de Examentraining RFEA Particulier zijn all-in en bedragen € 450,- vrijgesteld van BTW.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige