Examentraining RFEA Particulier

Startdata
Locatie

Hoevelaken

Startdatum

08 Mrt 2021

bezetting

Beschikbaar

USP's

De Scheidingsdeskundige ondersteunt scheidingsprofessionals bij hun beroepspraktijk. Hierdoor staan wij met beide benen in de adviespraktijk van de scheidingsprofessional. Al onze docenten zijn actief bij scheidingsprocessen. Onze onderscheidende kenmerken:

  • Praktijkgericht
  • Persoonlijk en betrokken
  • Uitgeroepen tot beste opleider van Nederland in 2017 en 2018
Evaluaties

Onze RFEA examentraining wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8 (356 evaluaties, oktober 2019).

Overzicht

De examentraining RFEA Particulier bestaat uit een 2-daagse training voor het multiplechoice-examen. Alle relevante thema’s komen aan de orde. De gemaakte vragen worden tijdens de lesdag klassikaal besproken. Hierdoor wordt uw kennis verder ontwikkeld en opgefrist. Door deel te nemen aan onze examentraining bent u zo goed als mogelijk op het examen RFEA Particulier voorbereid.

Lesmateriaal

Tijdens de examentraining krijgt u de beschikking over het volgende lesmateriaal:

  • Actuele syllabus RFEA Particulier (digitaal)
  • 60 MC oefenvragen tijdens en ter voorbereiding op de trainingsdagen
  • Multiplechoice-oefenexamen
  • Uitwerkingen MC vragen van de laatste 3 examens FEA Particulier
Docenten

Berry van Zuidam

Berry van Zuidam is sinds 2015 als docent verbonden aan het opleidingsinstituut van de Scheidingsdeskundige. Berry houdt zich in het dagelijks leven bezig met scheidingsadvies, financiële planning en hypotheekadvies. Berry is gespecialiseerd op het gebied van financiële aspecten van het scheidingsproces. In 2011 heeft Berry de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner met succes afgerond. In 2013 heeft Berry zijn diploma voor de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier behaald. Berry staat ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier en de Federatie van Financieel Planners (FFP). Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

Examen

Het examen wordt afgenomen door de Stichting RFEA. Alle informatie omtrent het examen RFEA Particulier treft u op de website van het RFEA.

Kosten

De kosten voor deelname aan de Examentraining RFEA Particulier zijn all-in en bedragen € 600,- vrijgesteld van BTW.

Corona

Op basis van advies vanuit het RIVM is het met ingang van 1 juni weer mogelijk om klassikale bijeenkomsten te organiseren. In overleg met onze opleidingslocaties zorgen wij ervoor dat alle leslokalen voldoen aan de RIVM richtlijnen. In het bijzonder zal het houden van 1,5 meter afstand altijd mogelijk zijn en desinfecterende handgel aanwezig zijn. Hierdoor zal de gezondheid van alle betrokkenen zo optimaal mogelijk gewaarborgd zijn.

Als deelnemer van een opleiding kan het voorkomen dat je niet fysiek aanwezig kan of wil zijn. Ondanks dat wij geloven in de kracht van klassikaal onderwijs vinden wij het van belang om onze deelnemers flexibiliteit te bieden als de situatie daar om vraagt. Bij al onze opleidingen is het daarom mogelijk om op afstand deel te nemen. Kijk voor meer informatie op onze website.

Update 28 september 2020

De maatregelen die op 28 september door het kabinet zijn aangekondigd hebben op dit moment geen gevolgen voor onze cursussen. De bijeenkomsten zullen nog altijd fysiek op onze opleidingslocaties plaatsvinden.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige