Bourgondisch Zuid-Limburg

Startdata
Locatie

N.n.t.b.

Startdatum

Do 13 Okt 2022

Bezetting

Beschikbaar

Overzicht

Genieten van een mooie omgeving, Limburgse gastvrijheid en ondertussen je kennis opfrissen en verder verdiepen? Neem dan nu gratis deel aan deze unieke twee daagse opleiding “Bourgondisch Zuid Limburg”!

Op 13 en 14 oktober organiseren wij de twee daagse cursus “Bourgondisch Zuid Limburg”. Met een groep vakgenoten trek je twee dagen intensief op. Tijdens deze dagen nemen Jasper Horsthuis en Berry van Zuidam jullie mee in de juridische, financiële en fiscale wereld van het scheidingsproces. Twee dagen waarin je jouw kennis kunt opfrissen en verder kunt verdiepen onder het genot van lekker eten en drinken. Jasper zal jullie meenemen in de wereld van het relatievermogensrecht. De eerste dag wordt afgesloten met een heerlijk diner en een mooie wandeling in Zuid-Limburg. Op dag twee neemt Berry jullie mee in het thema wonen & scheiden en pensioenafwikkeling. Diverse actualiteiten zullen hierbij aan de orde komen. De locatie en het exacte programma houden we graag nog even geheim.

STAP-Budget

Hoe kun je gratis deelnemen?

Dit is mogelijk door STAP-budget aan te vragen. Met de subsidieregeling “STimulering Arbeidsmarkt Positie” (STAP) kun je in 2022 een vergoeding krijgen voor jouw ontwikkeling. Met het STAP-budget betaalt de overheid jouw studiekosten of een deel hiervan. De subsidie bedraagt maximaal € 1.000,- en je kunt maximaal 1 STAP-budget voor maximaal 1 opleiding per kalenderjaar ontvangen. De Scheidingsdeskundige is erkend opleider en dit maakt ons opleidingsaanbod beschikbaar voor STAP.

De overnachting (eigen kamer), lunches en diner zijn inbegrepen in het cursusgeld. Ontmoeten wij elkaar in oktober? Schrijf je nu gratis in met het STAP Budget.

 

De subsidie dient tijdig te worden aangevraagd!

Wil je graag deelnemen, meld je dan zo snel mogelijk aan via onderstaande button. Na aanmelding ontvangen deelnemers een STAP-aanmeldingsbewijs, waarmee de aanvraag bij UWV kan worden ingediend. Wanneer de aanvraag door het UWV wordt goedgekeurd, wordt de inschrijving voor de opleiding voltooid. Dan kun je de opleiding of training volgen. De datum dat je de aanvraag in kunt dienen is afhankelijk van de startdatum van de opleiding start. De volgende aanvraagperiode start op 1 juli om 10.00 uur. De betreffende opleiding dient dan ten minste na 31 juli en ten laatste 30 november te starten.

De voorinschrijving bij ons voor het aankomende (3e) tijdvak dient uiterlijk op 28 juni plaats te vinden. Dan zorgen wij dat jij vanaf 1 juli het STAP-budget kunt aanvragen bij UWV. Omdat per tijdvak de subsidiepot snel leeg is, is het aan te raden om daadwerkelijk op 1 juli in de ochtend om 10.00 uur de subsidie aan te vragen. Wordt jouw aanvraag niet gehonoreerd in het 3e tijdvak omdat de subsidiepot voor dat tijdvak leeg is, dan kun je voor de bijeenkomst Bourgondisch Zuid Limburg bij aanvang van het 4e tijdvak op 1 september jouw aanvraag opnieuw indienen.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige