Actualiteitendagen 2022

Startdata
Locatie

Eindhoven

Startdatum

Do 01 Dec 2022

BegintijdEindtijd

09:30

16:30

bezetting

Nog maar 5 plekken over

Zwolle

Di 06 Dec 2022

09:30

16:30

Beschikbaar

Ridderkerk

Wo 14 Dec 2022

09:30

16:30

Beschikbaar

Oostzaan

Ma 19 Dec 2022

09:30

16:30

Nog maar 3 plekken over

Digital Classroom

Do 22 Dec 2022

09:30

16:30

Beschikbaar

Overzicht

Als scheidingsprofessional weet je als geen ander dat de wet- en regelgeving die verband houdt met het scheidingsproces in beweging is. Daarnaast zijn er veel complexe vraagstukken waar wij in onze beroepspraktijk mee geconfronteerd worden.

Daarom organiseert de Scheidingsdeskundige jaarlijks een bijeenkomst waarbij alle actualiteiten omtrent het scheidingsproces behandeld zullen worden. Door deze bijeenkomst bij te wonen wordt je in één dag op interactieve wijze bijgepraat over alle relevante ontwikkelingen op het gebied van scheidingen. Als onderdeel van het lesmateriaal ontvang je onze syllabus RFEA Particulier en onze syllabus Scheiden en Ondernemers ( t.w.v. € 250,- ). Hiermee heb je hoogwaardige en actuele naslagwerken voor gebruik in jouw adviespraktijk in handen.

Programma

De exacte invulling van deze bijeenkomst zal grotendeels afhankelijk zijn van de ontwikkelingen in 2022.

Docenten

Berry van Zuidam

Berry van Zuidam verzorgt als docent van de Scheidingsdeskundige-Opleidingen jaarlijks vele opleidingsdagen, masterclasses en workshops. Berry houdt zich in het dagelijks leven bezig met scheidingsadvies, financiële planning en hypotheekadvies. Berry is gespecialiseerd op het gebied van financiële aspecten van het scheidingsproces. In 2011 heeft Berry de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner met succes afgerond. In 2013 heeft Berry zijn diploma voor de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier behaald. Berry staat ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier, de Federatie van Financieel Planners (FFP) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

Drs. J. (Jacqueline) van der Vorm – van Zoelen FFP RFEA

Jacqueline van de Vorm Sinds 2000 werkzaam in de financiële dienstverlening. Haar specialisme is financieel en fiscaal advies bij scheidingen, voor zowel particulieren als ondernemers. Zij is docent bij de Scheidingsdeskundige en daarnaast publiceert zij regelmatig columns en blogs over geldzaken. Altijd zeer enthousiast, betrokken en verantwoordelijk!

Lesmateriaal

Tijdens de cursusdag zal gewerkt worden met diverse MC vragen, casuïstiek en een interactieve Socrative Quiz. Tevens ontvang je als onderdeel van het lesmateriaal onze syllabus RFEA Particulier en onze syllabus Scheiden en Ondernemers ( t.w.v. € 250,- ).

PE Punten

De cursus is door de volgende beroepsgroepen geaccrediteerd:

  • Door de MfN geaccrediteerd voor 6 punten in categorie 2
  • Door de FFP geaccrediteerd voor 6 punten in categorie K&A "Externe programma's"
  • Door de SEH geaccrediteerd voor 6 punten in categorie B
  • Door het RB geaccrediteerd voor 6 punten
  • Door de NOAB geaccrediteerd voor 6 punten

Na deelname aan de cursus stellen wij u als bewijs van deelname een certificaat ter beschikking. Het certificaat kunt u gebruiken om op eigen verzoek PE punten voor de NOVA, KNB of VMN aan te vragen.

Kosten

De kosten voor deelname aan de Actualiteitendagen zijn all-in en bedragen € 375,- vrijgesteld van BTW.

Corona

Vanaf 25 september 2021 stelt de overheid regels met betrekking tot het coronatoegangsbewijs. Deze bestaat uit een QR code en je identiteitsbewijs. Houd hier rekening mee. Kijk voor meer informatie op rijksoverheid.nl/corona.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige