Actualiteiten- en praktijkdagen 2023-2024

Startdata
Locatie

Hoevelaken

Startdatum

Di 10 Okt 2023

BegintijdEindtijd

09:30

16:30

Bezetting

Beschikbaar

Hoevelaken

Ma 13 Nov 2023

09:30

16:30

Beschikbaar

Hoevelaken

Vr 08 Dec 2023

09:30

16:30

Beschikbaar

Overzicht

De Scheidingsdeskundige organiseert jaarlijks een bijeenkomst waarbij alle actualiteiten omtrent wet- en regelgeving ten aanzien van het scheidingsproces aan bod komen. In deze bijeenkomst op locatie word je in één dag op interactieve wijze bijgepraat over alle relevante ontwikkelingen. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om jouw praktijkvragen te beantwoorden. 

Programma

Met onder andere de volgende onderwerpen: 

  • Actualiteiten Prinsjesdag en Belastingplan 2024
  • Overige relevante actualiteiten (gedurende 2023 zal het programma worden aangevuld)
Lesmateriaal

Tijdens de cursusdag zal gewerkt worden met diverse MC vragen, casuïstiek en een interactieve Socrative Quiz. Tevens ontvang je als onderdeel van het lesmateriaal onze syllabus Erkend Scheidingsadviseur en onze syllabus Scheiden en Ondernemers ( t.w.v. € 250,- ).

Docenten

Drs. J. (Jacqueline) van der Vorm – van Zoelen FFP RFEA
Jacqueline van de Vorm is sinds 2000 werkzaam in de financiële dienstverlening. Haar specialisme is financieel en fiscaal advies bij scheidingen, voor zowel particulieren als ondernemers. Zij is docent bij de Scheidingsdeskundige en daarnaast publiceert zij regelmatig columns en blogs over geldzaken. Altijd zeer enthousiast, betrokken en verantwoordelijk!

Berry van Zuidam
Berry van Zuidam verzorgt als docent van de Scheidingsdeskundige jaarlijks vele opleidingsdagen, masterclasses en workshops. Berry heeft daarnaast ook zijn eigen scheidingspraktijk en is gespecialiseerd in de financiële aspecten van het scheidingsproces. In 2011 heeft Berry de opleiding Gecertificeerd Financieel Planner met succes afgerond. In 2013 heeft Berry zijn diploma voor de opleiding tot Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier behaald. Berry staat ingeschreven in het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier, de Federatie van Financieel Planners (FFP) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Berry is in 2017 verkozen tot financieel planner van het jaar.

PE Punten

De cursus is door de volgende beroepsgroepen geaccrediteerd:

  • Door het RES geaccrediteerd
  • Door de MfN geaccrediteerd in categorie 2
  • Door de SEH geaccrediteerd in categorie B
  • Door het RB geaccrediteerd 
  • Door de NOAB geaccrediteerd  

Na deelname aan de cursus stellen wij jou als bewijs van deelname een certificaat ter beschikking. Het certificaat kun je gebruiken om op eigen verzoek PE punten voor de NOVA, KNB of VMN aan te vragen.

Kosten

De kosten voor deelname aan de Actualiteiten- en praktijkdagen 2023-2024 zijn all-in en bedragen € 375,- vrijgesteld van BTW.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige