Startdata

Locatie
Startdatum
BegintijdEindtijd
Bezetting
 
Utrecht
vr 21 jun 2024
10:0016:00
Beschikbaar.

Overzicht

Op vrijdag 21 juni 2024 vindt weer het jaarlijkse Scheidingsdeskundige Ledencongres plaats. Wij kijken er enorm naar uit onze leden weer te zien en te spreken. Het belooft een mooie dag te worden waarbij we ons laten inspireren door interessante sprekers en er tevens voldoende tijd is om leuke gesprekken met collega’s te voeren en dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Locatie

Restaurant Zuiver is een prachtige horecalocatie gevestigd in een oude boerderij in het Utrechtse Leidsche Rijn. De locatie is uitstekend bereikbaar door de ligging aan de A2 en heeft grote (gratis) parkeerfaciliteiten.

Meer informatie: Vergaderlocatie in Utrecht - Restaurant Zuiver

Programma

 

vanaf 9.15 uur

Inloop met koffie en gebak

10.00 uur

Opening door Vanessa Vissers

10.10 uur

Presentatie door Wills Langedijk (LinkedIn)

Uit een onderzoek naar de huisdierenpopulatie in Nederland blijkt dat er in de helft van de huishoudens een dier loopt, vliegt of zwemt. Honden en katten vormen het grootste aandeel. Bij een scheiding zullen er dus ook afspraken gemaakt moeten worden over de dieren.

Voormalig Vfas advocaat-mediator, relatietherapeut én schrijfster van het boek “Wie krijgt Lassie” praat jou op geheel eigen wijze bij over de eerste hulp bij scheiding voor baasjes die uit elkaar gaan en hun huisdieren.

11.30 uur

Presentatie door Jolanda ter Maten (LinkedIn)

De ontwikkeling van Artificial Intelligence (AI) en ChatGPT gaan razendsnel. Ook als scheidingsprofessional kun je al bijna niet meer om deze toepassingen heen. Specialist op dit gebied Jolanda ter Maten neemt je op praktische wijze mee in deze wondere wereld en zet alle aandachtspunten maar óók kansen voor jou als scheidingsprofessional voor jou uiteen.

12.30 uur

Lunchbuffet

13.30 uur

Presentatie door Hanneke Moons (LinkedIn) en Jasper Horsthuis (LinkedIn)

Tijdens deze duo-presentatie gaan Hanneke Moons en Jasper Horsthuis met elkaar in gesprek. Wat zijn de belangrijkste relevante actualiteiten van 2024 tot nu toe? In welke uitspraken werden beslissingen genomen die van belang zijn voor de beroepspraktijk van de scheidingsprofessional?

14.30 uur

Borrel

 

 

PE Punten

 


Register Erkend Scheidingsadviseur®
3 punten

 

MfN
3 punten in categorie 2

Kosten

Deelname aan dit congres is kosteloos voor leden met een abonnement Praktijkondersteuning.

Voor leden die graag een introducé willen meenemen: Dat kan! Wij vragen in dat geval een bijdrage van € 100,-. Graag aangeven in de opmerkingen bij jouw eigen inschrijving. 

© Copyright - De Scheidingsdeskundige