AI en ChatGPT, kansen voor professionals

Startdata

Locatie
Startdatum
Planning
Bezetting
 
Digitale Leeromgeving
 
Geen bijeenkomsten
Beschikbaar.

Overzicht

In een korte periode is Artificial Intelligence (AI) en meer specifiek Chat GPT over de hele wereld omarmd. Laat jij je al ondersteunen door deze baanbrekende technologieën?

Dompel jezelf onder in een informatief uur waar Berry het  gebruik van AI en ChatGPT toelicht aan de hand van praktische voorbeelden.

Programma

  • Relevantie en Urgentie van AI: Ontdek waarom AI niet langer een toekomstvisie is, maar een essentieel onderdeel van jouw dagelijks werk.
  • ChatGPT en andere praktische Toepassingen: Berry neemt je mee in het gebruik van ChatGPT. Hierdoor ontdek je hoe deze technologie jou kan ondersteunen bij kwaliteit en efficiency.
  • Wanneer voorzichtig te zijn: Begrijp de grenzen van AI en ChatGPT. Leer wanneer voorzichtigheid geboden is bij het gebruik van AI en ChatGPT.

Het webinar biedt een eerlijk overzicht van de mogelijkheden en onmogelijkheden waardoor je beter weet hoe je je kunt verhouden tot deze nieuwe technologieën.

Kosten

Dit webinar volg je voor € 50,- (vrijgesteld van BTW)

Dit webinar is kosteloos te volgen als onderdeel van het abonnement Praktijkondersteuning.

Terugkijken

Ben je niet in de gelegenheid om het webinar live bij te wonen? Geen probleem, want dit webinar zal opgenomen worden. Dus als jij je hebt ingeschreven ontvang je na het webinar een link om het webinar terug te kunnen kijken.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige