Beste opleider van Nederland 2018

Geplaatst op 14 december 2018

 

Op 14 december jl. is de ScheidingsDeskundige door de evaluatiewebsite Springest verkozen tot beste opleider van Nederland in de categorie “Financieel”! Wij zijn er trots op dat we deze prijs voor de tweede keer hebben gewonnen.

Wij vinden het ontzettend fijn dat onze cursisten zo enthousiast zijn over onze opleiding voor het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Daar doen wij het voor!

Dit succes is volledig toe te schrijven aan onze collega’s! Wat ons betreft is dit dan ook een mooi moment om hen in het zonnetje te zetten!

Wij hebben ons tot doel gesteld om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland. Dit doen wij niet alleen door het verzorgen van opleidingen maar ook door het (permanent) ondersteunen van professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces (financiële scheidingsadviseurs, mediators, advocaten, et cetera). Wij willen de 60 gedreven scheidingsbegeleiders die wij op dit moment permanent ondersteunen ook hartelijk danken voor hun vertrouwen. Dankzij hen hebben wij ons kenniscentrum en daarmee ook onze opleidingen naar dit hoge niveau kunnen brengen.

De aankomende periode zal ons team met enthousiasme blijven werken aan het verder ontwikkelen van onze dienstverlening met als doel het verder verbeteren van de kwaliteit van scheidingsbegeleiding.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne decembermaand. We kijken uit naar de samenwerking in 2019!

Hartelijke groet,

Het team van de ScheidingsDeskundige

 


© Copyright - De Scheidingsdeskundige