Lijfrentevoorzieningen en scheiden, een praktische toelichting in 2024

Geplaatst op 7 mei 2024

Lijfrentevoorzieningen en scheiden, een praktische toelichting in 2024

Als ouders na een scheiding een gelijkwaardige zorgverdeling overeenkomen maar geen overeenstemming kunnen bereiken over waar het kind zijn hoofdverblijfplaats heeft, kunnen financiële argumenten dan doorslaggevend zijn? Hof Den Bosch geeft duidelijkheid. [lees verder…]

Auteur: Drs. J.O. (Jasper) Horsthuis MFP RES

 

 

 

 

 


➡️ De Scheidingsdeskundige is een een kennis- en opleidingscentrum voor professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces. Wij hebben maar 1 doel: Het verbeteren van de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland!

🗞️ Wekelijks delen wij door ons geselecteerde relevante ontwikkelingen of verdieping. Wij vatten de essentie voor je samen en vertalen dit naar jouw praktijk. Ieder artikel bevat bronnen voor als je verder wilt lezen. Ook krijg je tips. Een artikel sluit af met een prikkelende stelling of vraag. Op die manier maken we het bijhouden van kennis efficiënt, inspirerend en praktijkgericht!

👍 Heb je een abonnement op Permanent Actueel of Praktijkondersteuning? Dan lees je dit artikel kosteloos via jouw persoonlijke leeromgeving.

💡 Nog geen abonnement? Ervaar nu zelf het gemak van Permanent Actueel met een gratis proefabonnement en blijf eenvoudig up-to-date over ontwikkelingen in de scheidingspraktijk: Lees het gehele artikel met een gratis proefabonnement!

 


Vind je dit artikel interessant voor jouw collega of netwerk?
Deel dit dan via onderstaande link:


© Copyright - De Scheidingsdeskundige