Inschrijven

Scheiden en Ondernemers

In verband met de situatie omtrent Corona hanteert de Scheidingsdeskundige het volgende beleid. Waar het mogelijk is zullen de bijeenkomsten doorgaan. De bijeenkomsten zullen daarnaast te volgen zijn via een livestream. Hierdoor kunnen deelnemers die niet aanwezig zijn de bijeenkomst op afstand volgen. De bijeenkomsten zijn naderhand ook terug te kijken.

 

Indien u zich aan wenst te melden voor de cursus Scheiden en Ondernemers kunt u het onderstaand formulier invullen. Heeft u interesse in deze cursus, maar staan er geen geschikte of beschikbare data en locaties meer op de planning? Stuur in dat geval, en voor andere vragen die u mogelijk heeft, een mail naar info@descheidingsdeskundige.nl. Op het moment dat nieuwe data en locaties beschikbaar zijn zullen wij u daar als eerste over informeren. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Jasper Horsthuis door te bellen naar het nummer 074-3032642.

Selecteer uw gewenste datum en locatie:

Hoevelaken dinsdag 9 en 16 juniDhr.Mevr.Indien uw werkgever voor uw opleiding betaalt, vragen wij u de volgende gegevens tevens in te vullen:

Zoekmachine
Congres
Website RFEA
Mailing
Collega / Kennis
Eerder een cursus gevolgd
Anders namelijk:


Heeft u de algemene voorwaarden gelezen en gaat u hiermee akkoord?

Ik ben bekend met de Privacy Verklaring van de ScheidingsDeskundige en geef toestemming mijn gegevens te verwerken.

Schrijf onderstaande letters over voordat u op verzenden klikt.

captcha

© Copyright - De Scheidingsdeskundige