Esseboom Advies en Financiële Diensten & De Scheidingsdeskundige vieren 10 jarige samenwerking!

Geplaatst op 31 januari 2024

We vieren een decennium samenwerking met Guus Esseboom en Wouter Esseboom CFP® EHP. Naast klanten van het eerste uur zijn zij de afgelopen jaren ook ambassadeurs geweest richting andere professionals die zich bezig houden met scheidingsbegeleiding.

Drs. J.O. (Jasper) Horsthuis MFP RES: “Bij het opstarten van de De Scheidingsdeskundige was het enorm fijn dat een gerenommeerd kantoor met zoveel enthousiasme gebruik ging maken van onze dienstverlening. Guus’ positieve aanbevelingen aan andere scheidingsprofessionals hebben ons in de beginfase wind in de rug gegeven.”

De samenwerking is al jarenlang wederzijds profijtelijk. Zo hebben Guus en Wouter ons de afgelopen jaren vaak uitgedaagd met complexe en praktijkrelevante vragen. Jasper: “Juist door dit soort interacties kunnen wij ons als kenniscentrum verder ontwikkelen”.

Guus: “Door gebruik te maken van praktijkondersteuning van De Scheidingsdeskundige kunnen wij vanuit Esseboom Advies & Financiële Diensten B.V. kwalitatief hoogwaardige scheidingsbegeleiding aanbieden aan onze relaties. Daardoor kunnen wij onze klanten bijstaan in een uitdagende periode.”

Jasper: “Wouter heeft gezorgd voor speciale beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor gebruikers van onze praktijkondersteuning. Deze uitgebreide verzekering dekt ook de juridische, fiscale en fiscale risico’s die samenhangen met scheidingsbegeleiding. Daardoor kunnen onze leden zich goed verzekeren. Dit verhoogt op indirecte manier de algemene kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland.

We kijken samen uit naar de volgende 10 jaar!

 


Guus en Wouter Esseboom maken gebruik van ons abonnement Praktijkondersteuning.

Wil je hier meer over weten?

Neem dan op 13 februari 2024 vrijblijvend en kosteloos deel aan onze Preview Praktijkondersteuning.
Tijdens deze preview vertelt Jasper Horsthuis, eigenaar en docent van De Scheidingsdeskundige, jou alles over onze dienstverlening en kun je gericht jouw vragen aan hem stellen.
Meld je hier aan: Inschrijven voor Preview Praktijkondersteuning

Uiteraard kun je ook contact met ons op opnemen via 074-3032642 of info@descheidingsdeskundige.nl

 


Vind je dit artikel interessant voor jouw collega of netwerk?
Deel dit dan via onderstaande link:


© Copyright - De Scheidingsdeskundige