Tweedaagse opleiding: Scheiden & Ondernemers

Tweedaagse opleiding: Scheiden & Ondernemers

 

Een scheiding waarbij een van beide partners ondernemer is, brengt veel complexiteit met zich mee. Deze doelgroep heeft vaak extra behoefte aan deskundige begeleiding. Er zijn meer dan twee miljoen ondernemingen in Nederland. Dat betekent dat de kans groot is dat je als professional geconfronteerd wordt met deze doelgroep. Indien je voor deze cliënten en andere (scheidings)professionals partij wilt zijn, dien je de nodige kennis in huis te hebben.

De Scheidingsdeskundige heeft daarom een twee daagse opleiding ontwikkeld. In deze praktijkgerichte opleiding komen de belangrijkste deelonderwerpen die samenhangen met scheidende ondernemers aan de orde. Dit stelt je in staat om de belangrijkste knelpunten te signaleren. Je wordt gesprekspartner van deze interessante doelgroep.

Doelgroep voor de opleiding

De opleiding is bedoeld voor ervaren scheidingsbemiddelaars, financieel adviseurs, accountants, advocaten, notarissen en mediators, die hun kennis op het gebied van scheidende ondernemers verder willen verbreden en verdiepen.

Voorwaarden om deel te nemen:

  • Het niveau van de opleiding is post HBO
  • Kennis van het scheidingsproces is noodzakelijk
  • Kunnen duiden van relatievormen
  • Kennis van verdelen en verrekenen
  • Kennis van alimentatierecht
  • Jouw kennis kan eventueel opgehaald worden door middel van het bestuderen van onze Syllabus Register Erkend Scheidingsadviseur. Deze syllabus maakt onderdeel uit van het opleidingsmateriaal.

 

© Copyright - De Scheidingsdeskundige