Presentatie scheidingsprofessional

Presentatie scheidingsprofessional

Als scheidingsbegeleider en ondernemer is het van groot belang te investeren in jouw netwerk. Hierbij is het van belang dat je goed weet over te brengen wie je bent en wat je kunt betekenen. Het zou mooi zijn als dit verhaal zo goed is dat diegene die het hoort ook daadwerkelijk aan jou denkt op het moment dat er een scheiding gerelateerd vraagstuk speelt.

Het kan ook voorkomen dat je in de gelegenheid wordt gesteld jezelf ergens te presenteren. Mogelijk zijn er dan meer mensen aanwezig.

Voor die mooie kans hebben wij een aantal bouwstenen in een presentatie verwerkt. Deze presentatie, die wij deels ook zelf gebruiken, mogen jullie als sjabloon gebruiken.

De presentatie dien je zelf op maat te maken (bedrijfslogo, volgorde, thema’s, et cetera).

Het is leuk om de presentatie interactief te maken. Dit kan door bepaalde stellingen of vragen te behandelen. Dit kan natuurlijk door middel van papieren opgaves. Dit kan echter ook digitaal (jij via de PC en cursisten via hun telefoon). Hiervoor zou je Socrative kunnen gebruiken. Meer informatie vindt je op: www.socrative.com. Het is mogelijk een gratis account aan te maken.

Als tip willen wij meegeven dat het is toegestaan om oude RFEA examens te gebruiken. Hierin komen verschillende thema’s aan de orde.

Veel succes en plezier bij het verzorgen van de presentatie!

U dient ingelogd te zijn om dit document te kunnen downloaden. Klik hier om in te loggen.

© Copyright - De Scheidingsdeskundige