Beste opleider van Nederland 2017

Geplaatst op 21 december 2017

 

Op 7 december jl. is de ScheidingsDeskundige door de evaluatiewebsite Springest verkozen tot Beste opleider van Nederland in de categorie Financieel en Juridisch!

Wij vinden het ontzettend fijn dat onze cursisten zo enthousiast zijn over de opleidingen en onze betrokkenheid. Daar doen wij het voor!

Wat ons betreft is dit ook een mooi moment om een persoonlijk dankwoord te richten aan ons team dat een belangrijke bijdrage levert aan onze opleidingen. Geweldig!

Wij hebben ons tot doel gesteld om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van scheidingsbegeleiding in Nederland. Dit doen wij niet alleen door het verzorgen van opleidingen maar ook door het (permanent) ondersteunen van professionals die betrokken zijn bij het scheidingsproces (financiƫle scheidingsadviseurs, mediators, advocaten, et cetera). Wij willen de 50 gedreven scheidingsbegeleiders die wij op dit moment permanent ondersteunen ook hartelijk danken voor hun vertrouwen. Dankzij hen hebben wij ons kenniscentrum en daarmee ook onze opleidingen naar dit hoge niveau kunnen brengen.

De aankomende periode zal ons team met enthousiasme blijven werken aan het verder ontwikkelen van onze dienstverlening met als doel het verder verbeteren van de kwaliteit van scheidingsbegeleiding.

Voor nu wensen wij iedereen fijne feestdagen. We kijken uit naar de samenwerking in 2018!

Hartelijke groet,

Jasper & Sjors

NB. Tot onze grote verbazing heeft Springest onze prijs voor de categorie Juridisch door een eigen fout weer ingetrokken. Ondanks deze bijzondere wending proberen wij vooral blij te zijn met de mooie evaluaties die rechtstreeks afkomstig zijn van onze cursisten.


© Copyright - De Scheidingsdeskundige